15-jarigen gratis naar Plopsa op 19 & 20 september

15-jarigen gratis naar Plopsaland

Ben jij 15 jaar? Dat wil zeggen dat je even oud bent als Plopsaland zelf. Om het 15-jarige bestaan van Plopsaland te vieren mogen alle kids van 15 jaar uitzonderlijk gratis binnen op vertoon van hun geldige identiteitskaart op 19 & 20 september 2015.

  • Deze actie is enkel geldig op de online aankoop van je ticket en op de vermelde datum.
  • Je krijgt 1 gratis ticket per betalend >1m ticket
  • Je moet in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs

Profiteer van deze mooie verjaardagsactie en boek nu snel je tickets voor een dagje Plopsaland-plezier! Surf naar de ticketshop van Plopsaland De Panne, selecteer eerst je betalen ticket >1m om daarna je gratis ticket te kunnen selecteren.

Waarom een dagje Plopsaland De Panne?

Een dagje Plopsaland is een dag boordevol plezier voor jong en oud. Bezoek Plopsaland voor een onvergetelijke dag. Je kan in de huid kruipen van de bekende typetjes van televisie. Ieder kind houdt van Kabouter Plop, Samson & Gert, K3, Kaatje, Bumba, Amika, Mega Mind, Rox,… Met meer dan 50 attracties ben je een hele dag zoet. Je kan je lekker nat laten maken in de Boomstammetjes en de Mega Splash, maar kan ook tot rust komen in het bos van Plop en de hoeve van Big & Betsy. Bovendien kan je ook genieten van verschillende shows of evenementen: Mega Mindy boevendagen, de Maya show of de Prinsessia dagen. Meer info vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on sep 17, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen