Centerparcs Bungalow Race

Centerparcs Bungalow Race vanaf €9

Geniet van de Centerparcs Bungalow Race vanaf €9 per nacht per persoon

Gedurende negen dagen lang kan je in de leuke cottages van Centerparcs verblijven vanaf €9 euro per persoon per nacht. Het is dus belangrijk om er snel bij te zijn.

De Centerparcs Bungalow Race is een leuke actie waarbij je vanaf maandag 9 november tot en met woensdag 18 november enorme kortingen krijgt als je bij Centerparcs verblijft in leuke cottages. De enorme kortingen gelden op verschillende bungalows. Hierbij gaat het om 1000 bungalows die gelegen zijn in verschillende Center Parcs parken. Je kan van deze korting gebruik maken in 13 verschillende parken in zowel Duitsland, Frankrijk, België als Nederland.

De grootte van de bungalows telt niet mee! Je kan verblijven in een 2 tot 8 persoons bungalow. Deze korting is tevens ook geldig tijdens de vakantieperiode. Twijfel dus niet en profiteer hiervan! Het aantal bungalows is beperkt en op is op. Surf voor de Centerparcs Bungalow Race als de bliksem naar de website van Centerparcs en geniet van een luxueuze cottage aan extreme kortingen.

Waarom kiezen voor een vakantie in Centerparcs

In de Centerparcs vakantieparken valt heel wat te beleven! Dit voor zowel jong als oud. Van een gezellige wandeling door het bos tot klimmen tussen de boomtoppen en snorkelen tussen exotische vissen. In totaal vind je er maar liefst zestig activiteiten voor jong en oud. Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo zorgt er daarnaast ook voor dat je niet hoeft te wanhopen als het weer je tegen zit. Daarnaast kan je je heerlijk laten gaan in Market Dome of een terrasje doen of heerlijk gaan eten.

Meer informatie over Centerparcs vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on nov 09, 2015

centerparcs bezoeken

Waarom online kopen?

Centerparcs goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen.
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze