EK-Plopsaland

EK actie bij Plopsa: 10% korting per goal

Op 10 juni wordt het startsein gegeven van het Europees Kampioenschap voetbal. Het moment om allemaal samen te gaan supporteren voor ons 11-tal. Daarbij is er binnenkort een EK actie bij Plopsa. Elke goal van de nationale ploeg geeft jou 10% korting op je regulier ticket van de Plopsa-parken. Scoren ze tijdens hun match 2 keer, krijg jij dus 20% korting!

Wat moet je doen?

Het is heel eenvoudig. Supporter zoveel mogelijk voor de Duivels zodat zij veel goals maken. Houd na elke match met de onze Belgische ploeg de Facebookpagina van Plopsa in de gaten en ontdek de kortingscode. Hoe meer ze scoren, hoe meer korting jij krijgt. Bij één goal krijg je 10% korting, bij 2 goals 20%, bij 3 maar liefst 30% enzovoort. Deze korting geldt op elk regulier ticket bij een Plopsa-park naar keuze. Tous ensemble!

Wat kan je allemaal doen met dit ticket?

De kortingscode is geldig voor elk regulier ticket van Plopsa. Dit betekent dat je één park uitkiest en hiervoor je kortingscode kan gebruiken. Kies uit Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor (Hasselt of Coevorden), Plopsa Coo, Plopsaqua, Holiday Park, Maya Land of Plopsa Theater. Zo kan jij genieten van de EK actie bij Plopsa in jouw favoriete park.

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Bekijk dan zeker deze pagina en bezoek één van de leuke Plopsa-parken. De Dino Splash in Plopsa Coo, de hevige rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of het stormbad in Plopsaqua zijn enkele supertoffe attracties in onze verschillende pretparken die je zeker niet wil missen. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

on jun 02, 2016

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen