7,5 korting bij Plopsa Coo

€7,50 korting bij Plopsa Coo

Plopsa Coo, waar sinds dit jaar echte dino’s rondlopen, viert Halloween. Terwijl de parkrangers je bijleren over de dinosaurussen zorgen danse heksen en lelijke griezels voor een spannend leuke sfeer.

De parkrangers zijn echter het noorden kwijt en de dinosaurussen weten telkens opnieuw te ontsnappen. Wil jij deze radeloze parkrangers een handje komen helpen om deze prehistorische dieren onder controle te krijgen? Trek dan tot 8 november 2015 richting Plopsa Coo en geniet van €7,50 korting op jouw tickets. Je betaalt nu slechts €17,50 in plaats van €25 met de kortingscode ‘DINOWEEN’. Het enige dat je hoeft te doen is jouw tickets online bestellen op de website van Plopsa Coo en deze code in te geven.

Waarom een dagje Plopsa Coo?

Een dagje Plopsa Coo is een dag vol fun, fantasie en plezier. Wil je, samen met je kids, een onvergetelijke dag? In Plopsa Coo zullen ze zich geen minuut vervelen. Denk maar aan tal van leuke attracties waarin ze zich kunnen uitleven. In de Vicky, the Rider kruip je in een heus vikingschip waar je een leuke avonturentocht maakt. Je kan ook een ritje maken in de Mega Mindy Flyer waarmee je hoog in de lucht wordt rondgevlogen. Of glij in de nieuwste dino Splash van meerdere glijbanen langsheen een indrukwekkend vulkanisch rotslandschap. Meer info vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on sep 21, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen