Plopsa werft vluchtelingen aan

€11 korting Plopsa Funcard

Geniet van de kerstactie van Plopsa en verkrijg een korting van 11 euro op jouw Plopsa Funcard. Deze actie geldt enkel als je jouw Plopsa-geschenkdoosje nu online besteld. Het is echter wel aangeraden om er snel bij te zijn aangezien er slechts een beperkte oplage is. Je betaalt nu slechts €68,99 in plaats van €79,99.

Wat is een Plopsa Funcard?

plopsa funcardMet een Plopsa Funcard geniet je één jaar lang van onbeperkte toegang tot vijf Plopsa-Parken. De Plopsa-parken die tot dit lijstje behoren zijn Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park. Daarnaast geniet je van van 40% korting bij ons waterpark Plopsaqua. Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken en kan je jouw souvenirs kopen aan 10% korting in de Plopsa Winkels.

Wat moet je doen?

Om van jouw Plopsa Funcard korting te genieten hoef je te surfen naar deze link. Vervolgens ontdek je de code die je dient in te geven op de website van Plopsaland. Die code voer je in bij je betaling. Wil je meer te weten komen over promotiecodes? Bekijk op deze pagina meer informatie over de promotiecodes van Plopsa.

Waarom kiezen voor een dagje Plopsa?

De pretparken van Plopsa staan garant voor een dag vol plezier met het hele gezin. Je peuter of kleuter kan zich uitleven tijdens een boottochtje, de theatershows of op de foto gaan met de verschillende personages die in het park rondlopen. Ook voor de iets oudere kinderen zijn er steeds heel wat avontuurlijke attracties te vinden. Tijdens een dagje in één van de Plopsa-parken geniet je met het hele gezin. Wil je meer te weten komen over de Plopsa-parken? Neem dan hier zeker een kijkje.

Posted In:

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on dec 11, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -1,5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen