landal greenparks zomeractie

Landal GreenParks zomeractie: 14=12

Nood aan rust, ruimte en natuur? Dan biedt Landal GreenParks de oplossing voor jou. Geniet van een prachtig bungalowpark in een compleet andere wereld. Profiteer nu nog voordeliger! Wanneer je een vakantie boekt voor veertien nachten, dan krijgt u met de Landal Greenparks zomeractie er twee gratis! Je verblijfsperiode moet enkel wel liggen tussen 3 juli en 28 augustus 2015. Dit lijkt ons echter maar een formaliteit, nietwaar? Vergeet de Landal Greenparks zomeractie dus zeker niet te gebruiken!

Uw voordelen:

  • 2 nachten gratis (14=12);
  • bovenop de geldende kortingen tot 25% (korting op korting);
  • vermeld bij telefonische reservering de actiecode LM14.

Waarom boeken bij Landal GreenParks?

Landal Greenparks biedt zijn klanten een ruime keuze aan parken aan. Je kan op vakantie gaan in ruim 51 parken, zeven daarvan kan je ook camperen. Wanneer je een boeking online maakt bespaar je heel wat geld en tijd.

Landal GreenParks is toonaangevend in het beheer en verhuur van bungalowparken. Het beschikt over bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Bij Landal Greenparks kan je terecht voor de begrippen ruimte, rust en natuur. Deze belangrijke karakteristieken van de parken zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Meer informatie over Landal Greenparks vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on aug 06, 2015

landal greenparks bezoeken

Waarom online kopen?

Interhome goedkoop boeken dat kan enkel online.

✔ Kies voor een vakantie in de natuur
✔ Steeds unieke kortingen
✔ Uitgebreide keuze aan campings