centerparcs

Last minute bij Centerparcs aan €399 i.p.v. €519

€120 korting op uw zomervakantie bij Centerparcs voor 4 personen

Boek nu jouw vakantie bij Centerparcs en trek al op zomervakantie aan €399 in plaats van €519 voor vier personen. Dit betekent een korting van maar liefst €120 of 30%.

Surf hiervoor als de bliksem naar de website van Centerparcs en geniet van een luxueuze cottage aan dertig percent door middel van deze uitzonderlijke korting. Met deze promotie kan je één van de leuke Centerparcs-parken ontdekken en in alle rust genieten van je vakantie.

Waarom kiezen voor een vakantie in Centerparcs

In de Centerparcs vakantieparken kan je in de zomervakantie zonnebaden op het strand, wandelen door het bos, klimmen tussen de boomtoppen en snorkelen tussen exotische vissen. In totaal zijn er meer dan zestig activiteiten voor jong en oud. Ook als het regent hoef je niet te wanhopen bij Centerparcs.  Je krijgt onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, waar het water het hele jaar door 29°C is. Ook in de Market Dome is er volop entertainment. U kan een terrasje doen, shoppen of op restaurant gaan. Zomervakantie bij Center Parcs is pas écht vakantie. Meer informatie over Centerparcs vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on aug 11, 2015

centerparcs bezoeken

Waarom online kopen?

Centerparcs goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen.
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze