Belgische pretparken tevreden

Ontdek Fiësta Mortal Bellewaerde aan €5 korting

Trek nu naar Bellewaerde en vier samen met Don Eduardo de los Muertos Halloween. Op 24, 25 en 31 oktober & 1, 2 en 7 november komt de begrafenisondernemer uit Valle de Muertos in México City richting Bellewaerde Park in Ieper. Met de ‘Family & Friends’ promotie geniet je van €5 korting per persoon als je met minimum zes vrienden het park komt bezoeken.

De ceremoniemeester van Fiësta Mortal komt echter niet alleen. Bellewaerde verandert met de trollen, zombies, heksen en krankzinnige personages in een fantastisch feest van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials.

Beleef het fantastische Fiësta Mortal! Tenminste, als jullie durven! Boek jouw tickets nu op de website van Bellewaerde.

Waarom kiezen voor een dagje Bellewaerde?

Bellewaerde is al jaar en dag gekend voor haar dierenpark. Met de Bengal Express rijd je door dierenpark en ontdek je meer dan 300 diersoorten. Luipaarden, tijgers, zebra, olifanten en leeuwen zijn er maar een paar voorbeelden van. Old school attracties zoals de piratenboot en de Huracan werden door de jaren heen aangevuld met nieuwere attracties zoals de screaming eagle en het huis van Houdini. Jong en oud beleven ongetwijfeld een avontuurlijke dag in Bellewaerde! Meer informatie over Bellewaerde vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 20, 2015

Waarom online kopen?

Bellewaerde tickets met korting? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen, niet aanschuiven aan de kassa