Plopsa indoor hasselt halloween

€5,55 korting bij Plopsa Indoor Hasselt halloween

Plopsa Indoor Hasselt Halloween staat dit jaar in het teken van Piet Piraat. Op weekdagen van 2 tot en met 6 november. Bibber en beef mee je mee met Piet Piraat tijdens Plopsa Indoor Hasselt Halloween.

Je kan genieten van een superleuke Halloween Show! Zing en dans mee op je favoriete piratenhits en geniet van méér dan 20 overdekte attracties tussen Plopsa Indoor Hasselt Halloween. Bij mooi weer kan je daarnaast ook een bezoekje brengen aan de superleuke buitenzone.

Als je online besteld kan je nu al vanaf €12,95 euro dit superleuke indoorpark bezoeken. Dit is maar liefst €5,55 goedkoper dan wanneer je aan de kassa zou betalen.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw tickets online bestellen op de website van Plop Indoor Hasselt en deze code in te geven. Ontdek de code hier.

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Bekijk dan zeker deze pagina en bezoek één van de leuke Plopsa-parken. De Dino Splash in Plopsa Coo, de hevige rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of het stormbad in Plopsaqua zijn enkele supertoffe attracties in onze verschillende pretparken die je zeker niet wil missen. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 28, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen