plopsa sinterklaas weekend

€10 korting Plopsa Sinterklaas weekend

De Sint is bijna in het land en dus wordt het hoog tijd om je klaar te maken op zijn komst. Zet je schoentje klaar of kom de Sint en zijn pieten persoonlijk een bezoekje brengen tijdens het Plopsa Sinterklaas weekend. Met de promocode die je hier vindt geniet je van €10 korting op het Plopsa Sinterklaas weekend als je jouw tickets online besteld op de website van Plopsaland De Panne. Duik met de Zwarte Pieten in de bangelijke attracties en ontvang leuke cadeautjes!

Wees snel en zorg alvast dat je er bij bent op de Plopsa Sint weekends op za 21/11 & zo 22/11, za 28/11 & zo 29/11, za 5/12 & zo 6/12.

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Bekijk dan zeker deze pagina en bezoek één van de leuke Plopsa-parken. De Dino Splash in Plopsa Coo, de hevige rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of het stormbad in Plopsaqua zijn enkele supertoffe attracties in onze verschillende pretparken die je zeker niet wil missen. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on nov 26, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen