halloween indoor hasselt plopsa

€6 korting Plopsaland Halloween

Plopsaland viert dit jaar samen met Piet Piraat en Ketnet halloween tijdens de Halloween nocturnes. Bibber en beef mee met Piet Piraat vanaf 31 oktober tijdens Plopsaland Halloween. Vanaf dan is het ge-wel-dig griezelen in Plopsaland. Halloween is in het park dus zorg er dan maar voor dat je klaar bent voor het grootste en leukste griezelfeest van de lage landen.

Als je online besteld kan je nu al vanaf €29 euro het park bezoeken. Dit is €6 goedkoper dan wanneer je aan de kassa zou betalen.

Tijdens Plopsaland halloween is er in de weekends een spannende Piet Piraat Halloween Show in het Plopsa Theater. Op weekdagen kan je je dan weer opwarmen aan de Ketnet Halloween Nocturnes met Kingsize Live On Stage. Het hoogtepunt komt dan weer ‘s avonds wanneer de dag wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw tickets online bestellen op de website van Plopsaland en deze code in te geven. Ontdek de code hier.

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Bekijk dan zeker deze pagina en bezoek één van de leuke Plopsa-parken. De Dino Splash in Plopsa Coo, de hevige rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of het stormbad in Plopsaqua zijn enkele supertoffe attracties in onze verschillende pretparken die je zeker niet wil missen. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 28, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen