plopsaland halloween

Vier Plopsaland halloween vanaf €159

Plopsaland halloween vanaf €159

Kijk je ook zo uit naar Halloween? Dan biedt Plopsaland halloween aan met een ideale actie! Bibber en beef in de weekends tot en met 8/11 mee met Piet Pieraat tijdens de Halloween-dagen in Plopsaland de Panne. Of maak de originele Ketnet Halloween Nocturnes (2/11 tot en met 6/11) mee en geniet van een prachtige Plopsaland de Panne dat volledig is omgetoverd in de Halloween-sfeer. De prachtige decoratie, leuke shows, griezelige animatie en jouw favoriete attracties vormen de ideale mix voor een fantastisch weekend.

Plopsaland Halloween-verblijf

Combineer jouw bezoek aan dit fantastische pretpark met een onvergetelijk verblijf in het familiehotel ‘Zon & Zee’ in Westende vanaf €159. Hierbij zijn jouw verblijf, tickets Plopsaland de Panne én een leuke DVD inbegrepen. Boek snel en geniet van deze exclusieve actie!

Je verblijft in een vernieuwd strandhotel dat een gezellige en huiselijk sfeer uitstraalt. Het is mogelijk om een studie te boeken voor 2-3 personen, een suite tot 4 personen of een familieappartement tot 8 personen. Hier bovenop geniet je van een heerlijk ontbijt.

Pretparken bezoeken?

Zin om een bezoekje te brengen aan de leuke Plopsa-parken? Klik dan op deze link en bezoek één van de fantastische Plopsa-parken. Bezoek de Dino Splash in Plopsa Coo of beleef een intense rit in de rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland De Panne vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 25, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen