plopsaland sint weekends

Plopsaland Sint weekends vanaf €149

Plopsaland Sint weekends vanaf €149

Staat jouw schoentje al klaar voor de intrede van de Sint? Dan kan je dit maar best gauw doen want de stoomboot is al onderweg! De Pieten kijken er naar uit om aan alle brave kindjes hun cadeautjes uit te delen. De Zwarte Pieten bezoeken het pretpark en natuurlijk zullen zij ook mee in de attracties gaan. Zou jij graag eens naast zwarte piet zitten in één van de leuke Plopsa-attracties?

Vergeet dit jaar de Sint en zijn knechten niet toe te wuiven tijdens hun intrede op 28 en 29 november en zorg dat je er bij bent. Een Plopsaland Sint weekend boek je al vanaf €149 inclusief toegangsticket, verblijfplaats én een superleuke DVD. Nadien kan je tijdens de Plopsaland sint weekends nog een leuke avontuur met hun beleven tijdens de Sint Show.

Boek jouw Plopsaland Sint arrangement hier en geniet van dit leuke moment. Naast de intrede van de Sint op 28/11 & 29/11 kan staan ook op za 14/11 & zo 15/11, za 21/11 & zo 22/11, za 28/11 & zo 29/11, za 5/12 & zo 6/12 het pretpark in het teken van de Sint.

Plopsaland Sint weekends

Combineer jouw Plopsaland sint weekend in dit fantastische pretpark met een onvergetelijk verblijf in het familiehotel ‘Zon & Zee’ in Westende vanaf €149. Hierbij zijn jouw verblijf, tickets Plopsaland de Panne én een leuke DVD inbegrepen. Boek snel en geniet van deze exclusieve actie!

Je verblijft in een vernieuwd strandhotel dat een gezellige en huiselijk sfeer uitstraalt. Het is mogelijk om een studie te boeken voor 2-3 personen, een suite tot 4 personen of een familieappartement tot 8 personen. Hier bovenop geniet je van een heerlijk ontbijt.

Pretparken bezoeken?

Wil jij onze leuke Plopsa-parken een bezoek brengen? Klik dan op deze link en bezoek één van de fantastische Plopsa-parken. Bezoek de Dino Splash in Plopsa Coo of de rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland De Panne vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 27, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen