promo-code plopsaqua

€5 korting met de Plopsaqua promocode

Leg je zwembroek klaar en trek richting Plopsaland de Panne om Plopsaqua te veroveren. Je kan nu met de nieuwste Plopsaqua promocode een hele dag gaan zwemmen in het leukste en coolste waterpark van de Benelux.

Als je online besteld kan je een hele dag zwemmen met een korting van €5. Dit wil zeggen dat je al vanaf €20 euro het park kan bezoeken. Dit verschil van €5 kan je natuurlijk niet laten liggen! Ontdek de Plopsaqua promocode.

In het coolste waterpretpark van de Benelux kan je je in een onvergetelijk decor uitleven! Je zwemt in de Wild River naar het Stormbed en de echte durvers wagen hun kans in de Sky Drop, de spectaculairste glijbaan van het land. De Sauna, de bubbeltonnen en het lekker verwarmde Buitenbad zorgen dan weer voor wat rust.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw tickets online bestellen op de website van Plopsaqua en deze code in te geven. Ontdek de code hier.

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Bekijk dan zeker deze pagina en bezoek één van de leuke Plopsa-parken. De Dino Splash in Plopsa Coo, de hevige rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of het stormbad in Plopsaqua zijn enkele supertoffe attracties in onze verschillende pretparken die je zeker niet wil missen. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 28, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen