Tot 40 korting op uw Centerparcs verblijf

Tot 40% korting op uw Centerparcs verblijf

20% familie- of 55+ korting + 20% vroegboekkorting

Herbeleef het vakantiegevoel bij Centerparcs en profiteer nu van de Familie- of 55+ korting aan 20%. Je krijgt maar liefst 20% korting voor families of groepen met minstens één kind jonger dan 13 jaar of minstens één volwassene die ouder is dan 55 jaar.

Met deze mooie korting kan u dus extra voordelig genieten van uw Centerparcs-verblijf. Als je jouw verblijf meer dan twee maanden op voorhand boekt, krijg je er nog eens 20% vroegboekkorting en gratis Toppings bij. Je merkt het waarschijnlijk al, je hebt helemaal geen reden meer om te twijfelen aan jouw verblijf bij Centerparcs.

De korting is geldig tijdens vastgestelde periodes. Indien je in de gekozen periode kans maakt op de Familie- of 55+ korting dan hoef je dit tijdens uw boekingsproces aan te vinken. Deze 20% familiekorting geldt voor de parken in België, Nederland en Duitsland.

Waarom boeken bij Centerparcs?

Wil je met het hele gezin tot rust komen in één van de prachtige domeinen van Centerparcs? In de Centerparcs-parken kan je verblijven in een prachtige cottage en genieten van de prachtige meren, een groot subtropisch zwemparadijs en meedoen aan tal van activiteiten. Meer informatie over Centerparcs vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on sep 07, 2015

centerparcs bezoeken

Waarom online kopen?

Centerparcs goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen.
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze