Welpenkorting bij Bellewaerde

Welpenkorting bij Bellewaerde

Op 21 mei 2016 zijn de Amoerluipaardwelpen geboren in Bellwaerde! Dat viert Bellewaerde graag met jou op zaterdag 6 augustus met een babyborrel. Na deze babyborrel zijn de twee welpen elke dag te bezichtigen in het park. Om dit voor jou nog leuker te maken ontvang je een welverdiende welpenkorting bij Bellewaerde.

Wil jij graag deze welpjes eens komen bekijken? Bestel dan dit weekend nog jouw tickets (6/08/16 tem 8/08/16). Je krijgt namelijk bij aankoop van 2 tickets je derde helemaal gratis. Deze promotie is enkel geldig op de dag dat je hebt aangeduid bij het bestellen en geldig op een volwassene of kind > 1 meter. Geniet van deze welpenkorting bij Bellewaerde en bestel nu je tickets!

Dierendag Bellewaerde

De dieren kan je op een heel leuke manier ontdekken bij Bellewaerde. Met de Bengal Express ontdek je allerlei dierensoorten zoals tijgers, zebra’s, olifanten, leeuwen en natuurlijk de Amoerluipaarden. Daarnaast zijn er ook heel wat leuke attracties zoals de piratenboot, Huracan, Screaming Eagle en het huis van Houdini.

Geniet van een toffe dag en ontvang welpenkorting bij Bellewaerde! Tickets bestellen kan via de groene knop.

About the Author

on aug 05, 2016

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Waarom online kopen?

Bellewaerde tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen