Aqualibi tickets online kopen

Aqualibi is een van de grootste waterpretparken van België en bestaat uit een aantal zwembaden en verschillende glijbanen. Jong en oud beleven er een dag vol waterpret. Plan je een bezoekje aan Aqualibi, koop je tickets online en bespaar niet alleen op je ticketprijs maar schuif ook niet aan bij de kassa’s ter plaatse. Inderdaad, online je Aqualibi tickets kopen biedt heel veel voordelen!

Aqualibi tickets en abonnementen

Het scheelt een paar euro’s per ticket wanneer je die online koopt. Er zijn ook verschillende tarieven beschikbaar bij Aqualibi. We zetten alles even op een rijtje:

  • Volwassenen: €20
  • Kinderen, senioren, mindervaliden: €17
  • Kinderen (1m – 1,20m): €7,50

Online koop je een ‘open ticket’. Met zo’n ticket kan je het park op een dag naar keuze bezoeken tot en met het einde van het jaar. Misschien een leuk cadeau-idee?

Ben je van plan om Aqualibi met de familie of met vrienden te bezoeken? Als je je tickets minstens 1 dag op voorhand online bestelt, dan kan je tot €4,5 korting krijgen per ticket. De prijs per persoon voor een groepje van min. 6 personen is €16,5/ticket.

Er is ook de Let’s go pass waarmee je op maat je abonnement kunt samenstellen en is vanaf €47 beschikbaar.

Aqualibi openingsuren

Aqualibi is het hele jaar open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de schoolvakanties kan je dagelijks een bezoekje brengen aan het waterpretpark en vanaf 15/06 is het park elke dag open tot en met eind augustus.

Op vrijdagavond zijn er nocturnes: Aqualibi is dan geopend tot 22 uur en organiseert zelfs een heuse AquaClash. De AquaClash is een heel leuke activiteit om met een groep vrienden, familie of collega’s aan deel te nemen. Gooi je in de strijd en ga met een mooie trofee naar huis!

Plan je een bezoekje aan Aqualibi, check dan zeker de kalender op de website. De openingsuren kunnen namelijk verschillen naargelang de periode van het jaar.

Aqualibi topattracties

Aqualibi biedt urenlang waterplezier voor groot en klein. Mini Beach is er voor de allerkleinsten. Kinderen van 3 tot 8 jaar kunnen zich hier uitleven in het water, ver weg van het grote-glijbanen-geweld. Hou je dan wel weer van dat ‘grote geweld’, dan zijn er enkele zaken die je zeker moet proberen. De nieuwste waterglijbaan Flash maakt je bezoek nog sensationeler. Je haalt in deze 7,5 m hoge glijbaan die uitmondt in een vrije val van 45° makkelijk snelheden van 50 km/uur. Niet voor watjes dus! Ook de Xtreme is een topper: deze 16m hoge glijbaan laat je aan indrukwekkende snelheden naar beneden suizen tijdens een 100m lange afdaling. Extreem is het zeker en vast!

Het golfslagbad geeft je dan weer het gevoel aan Australische stranden te vertoeven. Springen over en tegen de golven komt bijna in de buurt van de echte kusten.

Hou je tussen al dat glij-geweld ook wel van een beetje rust? Ga dan lekker ontspannen in een van de vele jacuzzi’s die je in Aqualibi terugvindt.

Aqualibi eten & drinken

Palm Beach is het restaurant bij Aqualibi. Je vindt er een zeer uitgebreid aanbod aan gerechten, zodat elk zijn goesting vindt. Het restaurant is zowel bereikbaar vanuit het zwembad als voor bezoekers. Het is de ideale plek om na urenlang waterpret de magen terug te vullen en energie op te doen!

Hou je van water en glijbanen en heb je zin voor snelheid en avontuur? Trek er eens een dagje op uit naar Aqualibi en leef je uit. Plan je bezoek of voorhand en koop je Aqualibi tickets online. Niet alleen vermijd je zo de wachtrij aan de kassa, maar het is bovendien goedkoper!

Aqualibi Tickets

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
aankoop rechtstreeks en print je ticket!

Koop je entreebewijs online voor Aqualibi online en ontvang korting

U profiteert van online kortingen die oplopen tot € 3,- per ticket.