Bellewaerde korting online

Bellewaerde ontstond in 1954 en was aanvankelijk een park waar veel vogels te bezichtigen waren. Voor de kindjes was er Kabouterland, met bewegende poppen. Bijna 60 jaar later is het een groot amusementspark maar met dezelfde principes: voor iedereen, ongeacht de leeftijd, moet het een leuke dag zijn. Zo lopen er in Bellewaerde nog steeds een heleboel dieren rond en kan je er op trage tot extreem snelle attracties zitten.

Bellewaerde tickets en abonnementen

Heb je een dagje Bellewaerde gepland? Vermijd dan die lange wachtrij aan de kassa en koop je Bellewaerde tickets online. In het park betaal je €32 per ticket, online is dat €31. Ben je van plan regelmatig te gaan met je gezin, dan koop je beter een abonnement, de Bellewaerde Adventure Pass. Je betaalt hiervoor zowel online als ter plaatse €59. Met je abonnement heb je bovendien 10% korting in alle restaurants en souvenirshops in het park.

Op dit moment kan je ook genieten van de Promo ‘Family & Friends’. Je betaalt slechts €27 per persoon vanaf zes personen. Enige voorwaarde is wel dat je je tickets minimum 1 dag op voorhand bestelt. Op deze manier ontvang je een korting van maar liefst 5 euro.

De goedkoopste manier om je Bellewaerde abonnement te kopen is dat online te doen via deze link. Met de Bellewaerde Adventure Pass bezoek je zo vaak als je wil het park voor de volle 365 dagen! Er is ook een Parking Pass. Deze kost 25 euro extra bij aankoop van een Bellewaerde Pass of een Golden Pass en is geldig voor het volledige seizoen. Voeg de gewenste tickets eenvoudigweg toe aan je bestelling en ontvang daarna snel je Bellewaerde abonnement aan een goedkoper tarief.

Bellewaerde, Walibi en Aqualibi het hele jaar door

Tip

Je kan ook een Golden Pass nemen. Hiermee kan je onbeperkt gedurende 365 dagen naar Walibi, Bellewaerde Park en Aqualibi gaan i.p.v. naar slechts 1 park.

Bellewaerde openingsuren

Bellewaerde opent de deuren in 2018 vanaf zondag 1 april. Tijdens de zomermaanden is het park elke dag open. Let wel, de openingsuren kunnen verschillen van maand tot maand en van dag tot dag. Je bezoekt dus best eens de Bellewaerde website voor je vertrekt.

Topattracties bij Bellewaerde

Bellewaerde is al jaar en dag gekend voor haar dierenpark. Met de Bengal Express rijd je door het dierenpark en ontdek je meer dan 300 diersoorten. Luipaarden, tijgers, zebra, olifanten en leeuwen zijn er maar een paar voorbeelden van. Old school attracties zoals de piratenboot en de Huracan werden door de jaren heen aangevuld met nieuwere attracties zoals de Screaming Eagle en het Magische Huis van Houdini. Jong en oud beleven ongetwijfeld een avontuurlijke dag in Bellewaerde!

Eten en Drinken in Bellewaerde

In het pretpark vind je verschillende eet- en drankgelegenheden. Je kan in Bellewaerde tal van gerechten eten. Het park bezit namelijk 16 eetgelegenheden, die verspreid zijn over 9 zones. In India kan je bijvoorbeeld terecht in de Bengal Kiosk, terwijl je in de Jungle kan gaan voor een overheerlijke barbecue grill. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen picknickmand mee te nemen. Dit kan wel alleen in de picknickzones die daarvoor in het park en op de beide parkings zijn voorbehouden. Koelboxen en rolwagentjes zijn echter niet toegestaan in het park.

Waarom online kopen?

Bellewaerde tickets met korting? Dat kan enkel online.

✔ Tot 25% korting
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen, niet aanschuiven aan de kassa