Extra korting op je Bellewaerde tickets

Trek met het hele gezin of vrienden naar het prachtige familiepretpark Bellewaerde om te genieten van de talloze attracties.

Online zijn er steeds scherpe kortingscodes voor Bellewaerde te bekomen. Regelmatig biedt het park een Bellewaerde promocode aan. Dit zijn unieke actiecodes die een mooie korting opleveren. Indien we een kortingscode ter beschikken hebben, dan vermelden we dit steeds.

Hoe een Bellewaerde promocode valideren?

Via onze partnersite promo-code.be kan je ontdekken of er een Bellewaerde promocode actief is. Als er een kortingscode actief is, surf je als de bliksem naar de website van Bellewaerde. Vervolgens voer je de volgende stappen uit:

  • Klik in het menu op ‘Tickets’
  • Ga vervolgens naar ‘Promocode’
  • Plak de promotiecode in het veld
  • Druk op de knop ‘Kopen’
  • Werk je bestelling verder af

Bellewaerde kortingscode

Waarom online je tickets bestellen?

Het is altijd leuker om bij een pretpark toe te komen en meteen langs de ingang te stappen zonder te moeten aanschuiven in één van de vele én lange wachtrijen. Hier kan je natuurlijk zelf voor zorgen door je tickets online te bestellen. Hierdoor kan je veel sneller van de unieke attracties in Bellewaerde genieten.

Krijg je er al helemaal zin in? Bestel dan je tickets voor Bellewaerde online. Hiermee ga je rechtstreeks met je tickets voorbij de lange wachtrijen naar de ticketcontrole en wandel je in geen tijd het park binnen om ten volle van jouw vrije dag te genieten. Ook jouw kinderen zullen blij zijn dat ze geen uren meer moeten staan aanschuiven in de vervelende wachtrijen.

Extra overtuigend zijn de voordelige tarieven die parken bieden voor hun online pretparktickets. Heel regelmatig zijn er unieke en waanzinnige promoties die je enkel en alleen online kan terugvinden. Hierbij komt nog eens dat we je steeds op de hoogte houden van de laatste kortingscodes. Er is dus helemaal geen reden meer om je pretparktickets voor Bellewaerde niet online te kopen.

Waarom online kopen?

Bellewaerde tickets met korting? Dat kan enkel online.

✔ Tot 25% korting
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen, niet aanschuiven aan de kassa