Online korting bij Bobbejaanland

Bobbejaanland is een super plezant pretpark in Lichtaart, genoemd naar zijn oprichter Bobbejaan Schoepen. Plan je een uitstapje naar dit leuke pretpark, koop dan je Bobbejaanland tickets online en bespaar zo al snel €5 per ticket! Bovendien vermijd je ook die lange wachtrijen aan de kassa. Een win-win dus!

Bobbejaanland tickets en abonnementen

Koop je Bobbejaanland tickets online en bespaar zo al snel €5 per ticket! Een ticket kan je online al bestellen vanaf €21,90 per ticket. Zeg nu zelf, wie wil er nu niet naar Bobbejaanland aan deze prijs? Aan de kassa betaal je €22 voor mindervaliden, 65-plussers en zwangere vrouwen (vanaf 3 maanden zwangerschap) tot €34 voor volwassenen. Voor groepen zijn er voordeligere tarieven.

Met de app van Bobbejaanland kan je het park digitaal ontdekken en beleven. Je kan op voorhand je route uitstippelen, hebt altijd een digitaal parkplan bij de hand en je hoeft je tickets niet te printen, want met de app heb je ze digitaal op zak.

Daarnaast heb je drie soorten abonnementen en hoe meer je betaalt, hoe meer exclusieve voordelen je hebt:

  • Bronze: €49 – met de Bronze Pas heb je elke dag toegang tot het park en krijg je 10% korting in de shops en restaurants.
  • Silver: €67 – met de Silver Pas heb je elke dag toegang tot het park, krijg je 15% korting in de shops en restaurants en krijg je korting bij andere dagattracties zoals dierentuinen en pretparken, gratis toegang tot Movie Park en Slagharen én krijg je éénmalig gratis entree tot andere parken in Europa zoals Mirabilandia, Parque Warner en Tusenfryd.
  • Gold: €84 – het summum van de abonnementen bij Bobbejaanland: bovenop de reeds vermelde voordelen krijg je 4 vouchers waarmee je je beste vrienden aan €9  per persoon kan trakteren op een dagje Bobbejaanland. Je krijgt ook een gratis fotovoucher en nog iets meer korting in de shops en restaurants, namelijk 20%. Bovendien parkeer je gratis.

Openingsuren Bobbejaanland

Bobbejaanland opent de deuren vanaf zaterdag 1 april. De openingsuren variëren en dus raden we aan om steeds de Bobbejaanland website te raadplegen alvorens u een uitstap plant. Het park is meestal geopend van 10 tot 17 uur. In de zomermaanden, wanneer het park elke dag geopend is, blijft het park in het weekend open tot 18 uur. Bobbejaanland is in 2018 open tot en met zondag 4 november.

Topattracties Bobbejaanland

De attracties in Bobbejaanland zijn ingedeeld in drie categorieën volgens de avontuurlijkheid: intens, matig en rustig. In “The Forbidden Caves” beleef je bijvoorbeeld een helse tocht door de mijnen van Jasper Dubois. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijk avontuur in grotten vol bovennatuurlijke wezens. Niet voor watjes!

De “Banana Battle” is een leuke waterattractie waar je elkaar gaat bekampen met waterkanonnen, terwijl je geniet van een tochtje op de Amazone. Vergeet de romantiek en kies voor entertainment en actie!

Een absolute klassieker is de “Big Bang”, een gigantisch hoge waterglijbaan waar je met een rubberen bootje naar beneden zoeft. Jeugdsentiment voor de ouders, een ware ontdekking voor je kroost.

Wat je zeker niet mag nalaten tijdens je bezoek aan Bobbejaanland is een ritje op de “Bob Express”. Deze trein raast aan een hoge snelheid door het park en je beleeft er de kick van je leven in. De Thalys en TGV zijn er niks naast!

Bobbejaanland heeft heel wat leuke attracties voor groot en klein. Ontdek het park met je kroost, met vrienden of familie en geniet van een onvergetelijke dag!

Eten en drinken in Bobbejaanland

In Bobbejaanland zal je zeker niet verhongeren. In het pretpark zijn er maar liefst vijftien eet- en drinkgelegenheden. Dit in diverse vormen. Waan ze je jezelf een echte cowboy? Kies dan voor de Desperado Grill voor een frisse pint en braadworsten. Daarnaast kan je ook smullen van de typisch Italiaanse gerechten in Santa Fe. Bij het denken aan een spaghetti bolognaise of een pizza Margaritha beginnen we al te watertanden. Tenslotte is er ook nog The Fischerman’s restaurant. Dit is een restaurant waar je jezelf aan de haven waant. Wie kan er nu neen zeggen tegen Fish & Chips of een lekkere kibling? Om je vingers bij af te likken!

Ben je op zoek naar de snelste attracties, wil je even afkoelen in één van de prachtige waterattracties of wil je gewoon genieten van een leuke familiedag? Voor al deze dingen zit je bij Bobbejaanland op het juiste adres. Plan je dagje en koop je Bobbejaanland tickets vooraf online. Je bespaart niet alleen op de prijs maar je vermijdt ook de lange wachtrijen aan de kassa’s!

GPS adres

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
België

bobbejaanland tickets
Adres Bobbejaanland op Google Maps

bobbejaanland tickets

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
Aankoop rechtstreeks bij Bobbejaanland!

Koop je toegangsticket voor Bobbejaanland online en ontvang korting

Je profiteert van online kortingen die oplopen tot €5 per ticket en €5 per abonnement