Boudewijn Seapark korting online

Boudewijn Seapark is een referentie in West-Vlaanderen. Het Brugse attractiepark is alom bekend omwille van zijn dolfinarium, maar heeft meer te bieden dan deze prachtige dieren alleen. Het leuke aan Boudewijn Seapark is dat je er het hele jaar door terecht kan voor een leuke dag met het hele gezin. Tijdens de zomer is het attractiepark geopend en kan iedereen, jong en oud, zich uitleven op de attracties. Tijdens de wintermaanden kan je er terecht op de ijspiste en bij Bobo’s Indoor, de grote overdekte speeltuin. Plan je een bezoekje aan Boudewijn Seapark? Bestel dan je tickets online, het is goedkoper dan ter plaatse aan de kassa.

Boudewijn Seapark tickets en abonnementen

In Boudewijn Seapark is er heel wat te beleven. We zetten voor jou de ticketprijzen even op een rijtje:

Winterseizoen

  • Bobo’s Indoor kind: €8 online  i.p.v. €8,50 aan de kassa
  • Volwassene: €2 (enkel verkrijgbaar aan de kassa; incl. kortingsbon voor catering)
  • IJspiste: €8,50 online  i.p.v. €9 aan de kassa
  • Bobo’s Indoor + Dolfijnenshow kind: €15 online  i.p.v. €17 aan de kassa
  • Bobo’s Indoor + Dolfijnenshow volwassene: €15 online  i.p.v. €19 aan de kassa
  • IJspiste + Dolfijnenshow: €15 online  i.p.v. €17 aan de kassa
  • Bobo’s Indoor + ijspiste + Dolfijnenshow: €17,50 online  i.p.v. €21,50 aan de kassa

Zomerseizoen

  • kleuter: €9,50 zowel aan de kassa als online
  • kind (tot 1 meter of 11 jaar) / 65+ / mindervalide: €19,50 online  i.p.v. €22,50 aan de kassa
  • volwassene: €23,50 online i.p.v. €26,50 aan de kassa
Profiteer van deze aanbieding!

 

Je kan ook een abonnement nemen voor Boudewijn Seapark, maar deze zijn alleen te verkrijgen aan de kassa’s tijdens de openingsuren van het park. Het abonnement is één jaar geldig. Kinderen tussen 85 cm en 99 cm betalen €25,00. Vanaf 1 meter betaal je €55,00.

Boudewijn Seapark openingsuren

Boudewijn Seapark is tijdens de wintermaanden geopend in het weekend en op woensdag. Tijdens de vakantieperiodes is het park elke dag open. Vanaf 1 april 2017 gaat het attractiepark open voor het grote publiek. Je kan tijdens de paasvakantie elke dag naar Boudewijnpark met je kids. Vanaf 1 mei 2017 is het park elke dag open tot 17 uur, behalve op woensdag. Vanaf 1 juli t.e.m. 31 augustus is het park elke dag open van 10 uur tot 18 uur. Wil je ook graag een dolfijnenshow meepikken? Raadpleeg dan de uurregeling op de website, maar hou ook de informatieborden in het park zelf in de gaten. De uurregeling kan namelijk om technische redenen de dag zelf nog wijzigen.

Boudewijn Seapark topattracties

Naast Bobo’s Indoor, een overdekt speelparadijs voor kids, en de IJspiste heeft Boudewijn Seapark nog heel wat leuke buitenattracties te bieden. Sinds zomer 2014 kan je op hete zomerdagen afkoeling vinden in Bobo’s Aquasplash, een waterparadijs van 1000 m2 van 30 cm diep met verschillende glijbanen en vele andere waterspeeltuigen. Plezier voor groot en klein verzekerd! De Orca Ride is een superplezante rollercoaster waarmee je door ijspistes, water, sneeuw en zelfs de dieptes van de zee snelt. Een hele leuke achtbaan waar je geen genoeg van krijgt!

Boudewijn Seapark eten en drinken

In het Boudewijn Seapark vind je 2 restaurants: het Seaside restaurant waar je terecht kan voor een lekkere lunch en een kleine snack of MacDolphin, meer centraal in het park. Lege magen vind je er niet!

Plan je een leuke uitstap met het hele gezin en ben je gek op dolfijnen en zeeleeuwen? Dan is dit de place to be! Koop je Boudewijn Seapark tickets op voorhand online en bespaar niet alleen op je toegangsticket maar je kan er ook de lange wachtrijen aan de kassa mee omzeilen.

GPS Adres

Alfons De Baeckestraat 12

8200 Brugge

België

boudewijn seaparktickets
Adres Boudewijn Seapark op Google Maps

Waarom online kopen?

Boudewijn Seapark tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Tot 3 euro goedkoper
✔ Direct printen
✔ Geen wachtrijen aan de kassa
✔ Betrouwbaar kopen op officiële shop