Extra korting op je Boudewijn Seapark bezoek

Boudewijn Seapark is een referentie in West-Vlaanderen. Het kleine park is het meest van al bekend om haar Dolfinarium. Twee keer per dag kan je in het theater terecht voor een spetterende dolfijnenshow.
Bovenop de al voordelige prijzen die je geniet door online te bestellen, geeft Boudewijn Seapark regelmatig een Boudewijn Seapark actiecode vrij. Met zo een promotiecode kan je dan nog van extra korting genieten op je online bestelling van je Boudewijn Seapark tickets of je abonnement.

Hoe een Boudewijn Seapark actiecode valideren

Ontdek eerst via onze partnersite of er een Boudewijn Seapark promotiecode actief is. Indien je een code bemachtigd hebt, navigeer dan verder op de website van Boudewijn Seapark en volg volgende stappen:

  • Klik op ‘Koop hier met korting’
  • Een nieuw venster opent
  • Klik onderaan op ‘KLIK DAN HIER’
  • Vul je promocode en het cijfer- en letterveld in
  • Klik op ‘Volgende’
  • Ga verder met het bestelproces

boudewijn seaparktickets

 

Waarom online je tickets bestellen?

Iedereen kent ze wel, de lange wachtrijen aan de kassa’s bij het arriveren in het pretpark. Aanschuiven terwijl de kinderen zo snel mogelijk het park willen binnenstormen, het is geen pretje.

Dit gevoel vermijden? Bestel dan je Boudewijn Seapark tickets online en ga rechtstreeks met je tickets voorbij de lange wachtrijen naar de ticketcontrole en wandel in geen tijd het park binnen.

Extra overtuigend zijn de voordelige tarieven die parken bieden voor hun pretparktickets. Heel regelmatig zijn er unieke promoties die je enkel online terugvindt. Hierbij komt nog eens dat we je steeds op de hoogte houden van de laatste kortingscodes. Kortom: redenen genoeg om je pretparktickets online te kopen!

Waarom online kopen?

Boudewijn Seapark tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Tot 3 euro goedkoper
✔ Direct printen
✔ Geen wachtrijen aan de kassa
✔ Betrouwbaar kopen op officiële shop