Welkom op de website Pretpark-tickets.be. Op deze website zal je informatie vinden omtrent pretparken, tickets, openingsuren, adressen, promoties en nog andere feiten omtrent pretparken. Naast deze informatie informeren we ook omtrent unieke dagprijzen of aanbiedingen. Hier kan je als bezoeker van genieten en dit zonder enige vorm van registratie.

Wij zijn constant bezig met het up-to-date houden van de inhoud van deze website, maar er kan altijd iets zijn waardoor een bepaald gegeven niet klopt.

Door gebruik te maken van de informatie (in welke vorm dan ook) verkregen op onze website Pretpark-tickets.be of onze nevendiensten zoals nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat de gebruiker akkoord met deze disclaimer van Pretpark-tickets.be.

Wij kunnen niet garanderen dat alle informatie vermeld op onze website 100% correct is. Het is te allen tijde aan de bezoeker om zelf te controleren of de gegeven informatie 100% klopt. Pretpark-tickets.be is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op onze website. Indien je informatie of een aanbieding zou tegenkomen die mogelijk niet correct is opgenomen, laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen er alles aan doen om deze te corrigeren of te verwijderen.

Pretpark-tickets.be verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Indien je een product of dienst aankoopt, dan gelden de voorwaarden van de desbetreffende winkel of dienstverlener. Pretpark-tickets.be verkoopt zelf geen producten of diensten. Wij kunnen ook niet bemiddelen of onderhandelen bij mogelijke problemen rond de aankoop van een product en / of dienst.

Het is niet toegestaan om de website Pretpark-tickets.be te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan de bevoegde instanties indien er hier sprake zou van zijn.

Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2013 tot heden – Pretpark-tickets.be