Online korting bij Disneyland

Disneyland (het vroegere Eurodisney), op slechts 32 km van Parijs, is het drukst bezochte pretpark van Europa en ideaal voor zowel jong als oud. Voor ieder is er wat wils. De supergrote attracties zoals de Space Mountain en de Rock & Rollercoaster voor de waaghalzen onder ons, en meerdere attracties voor de kinderen. Zelfs voor mensen die niet verzot zijn op roetsjbanen is dit de ideale uitvalsbasis voor een gezellig weekendje weg, vanwege de vele prachtige winkeltjes en parades. Plan je een bezoek aan Disney met het gezin of met vrienden? Koop dan je Disneyland tickets online, want je spaart er toch wel wat mee uit. Bovendien vermijd je de lange wachtrijen aan de kassa’s ter plaatse.

Disneyland is onderverdeeld in verschillende zones: je hebt het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park (beiden attractieparken), een grote winkelboulevard en een hotelpark met 7 hotels.

Disneyland: tickets en abonnementen

Disneyland tickets kan je heel makkelijk online kopen op de officiële website van Disneyland© Paris. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden en een ticket is ook een heel jaar geldig, vanaf de dag na de aankoop ervan. Sommige 1-dags Disneyland tickets zijn alleen online te koop. Een beknopt overzicht:

1 ticket – 2 parken

  • SUPERMAGIC ticket: vanaf €99 voor volwassene / €92 voor kinderen – 1 jaar geldig zonder restricties – niet aan de kassa te koop
  • MAGIC ticket: vanaf €89 voor volwassene / €83 voor kinderen – 1 jaar geldig met beperkingen – niet aan de kassa te koop
  • MINI ticket: vanaf €73 voor volwassene / €68 voor kinderen – 1 jaar geldig – alleen op weekdagen en met beperkingen – niet aan de kassa te koop

1 ticket – 1 park

  • SUPERMAGIC ticket: vanaf €79 voor volwassene / €72 voor kinderen – 1 jaar geldig zonder restricties – niet aan de kassa te koop
  • MAGIC ticket: vanaf €69 voor volwassene / €63 voor kinderen – 1 jaar geldig met beperkingen – niet aan de kassa te koop
  • MINI ticket: vanaf €53 voor volwassene / €48 voor kinderen – 1 jaar geldig – alleen op weekdagen en met beperkingen – niet aan de kassa te koop

Meerdere dagen tickets

De online tickets zijn online en aan de kassa te koop vanaf €150/volwassene of €133/kind.

De uitgebreide voorwaarden en tarieven vind je op de website van Disneyland© Paris.

Het is ook mogelijk om een jaarpaspoort te kopen voor Disneyland© Paris. Een overzicht:

  • Discovery: voor €149 heb je 150 dagen per jaar toegang tot het park.
  • Magic Flex: voor €219 heb je 300 dagen per jaar toegang tot het park, gratis parking en 10% korting in souvenirwinkels.
  • Magic Plus: voor €259 heb je 350 dagen per jaar, gratis parking en 10% korting in souvenirwinkels en restaurants.
  • Infinity: voor €399 heb je 365 dagen per jaar, toegang tot exclusieve parking, 20% korting in souvenirwinkels, 15% korting in de restaurants en 15% op ontbijt met de Disney figuren.

Meer informatie over de jaarpassen en de vele voordelen die je ermee hebt vind je ook terug op de website van Disneyland© Paris.

Disneyland Park en Walt Disney Studios Park

Disneyland© Paris bestaat uit de 7 officiële Disney Hotels, Disney Village en de 2 pretparken, Disneyland Park en Walt Disney Studios Park.

Disneyland Park opende de deuren in 1992 en bestaat uit 5 themaparken: Main Street USA, Fantasyland, Frontierland, Adventureland en Discoveryland.

Main Street USA

De ingang bevindt zich aan Main Street USA, een Amerikaans 18de eeuws stadje. Hier vind je talloze Victoriaanse winkeltjes en heerlijke restaurantjes. Zelfs als het regent kan je via 2 zijgallerijen Main Street ontdekken. Vanuit Main Street kan je ofwel te voet of met de stoomtrein de andere 4 themaparken ontdekken. Vergeet zeker niet het prachtige kasteel van Sleeping Beauty te fotograferen.

Fantasyland

Voor de allerkleinsten onder ons is dit de perfecte plek om het sprookjesachtige Disneyland© Paris te beleven. De eerste attractie die hier opvalt is de prachtige carrousel. Ook “Dumbo”, “It’s a small world” en “Peter Pan” zijn zeker een bezoekje waard, ook als volwassene.

Frontierland

Dit onderdeel van het park staat volledig in het thema van het Wilde Westen. Wees een cowboy en vaar met de Mississippi stoomboot langs de “Big Thunder Mountain”, een wilde treinrit in een prachtig decor met vallende rotsen en slangen. Hier is een “FASTPASS® ticket” zeker aan te raden, want zo kan je de langste wachtrij van het park ontlopen. Je kan deze attractie ook zo vroeg of zo laat mogelijk doen, want het is ronduit prachtig bij het opgaan of ondergaan van de zon.

Wie verzot is op griezelen, moet zeker een bezoekje brengen aan de “Phantom Manor”. In dit spookhuis, waar je binnengaat via een lift naar de ondergrond, zit een bruid tot na haar dood vruchteloos te wachten op haar toekomstige.

Heb je ondertussen honger gekregen en ben je fan van grillgerechten, dan is het hier de moeite waard om te komen eten!

Voor de kleine indiaantjes onder ons is het “Pocahontas Indian Village” een schitterende speeltuin waar ze zich uren kunnen bezighouden.

Adventureland

Dit parkgedeelte staat volledig in het thema van piraten en andere ontdekkingsreizigers zoals Indiana Jones en Robinson. “Pirates of the Caribbean” is een rustige attractie voor zowel jong als oud. Hier vaar je langs vele piratendorpen met hun typische verhalen. Het scenario voor de bekende trilogie is hierop gebaseerd en dit zal je snel merken aan de muziek al vroeg in de duistere wachtrij.

Als je nog niet gegeten hebt, zal je hier in ieder geval honger krijgen. Binnenin deze attractie is namelijk “Het Blue Lagoon Restaurant”gevestigd, gekend voor creoolse visgerechten. De ingang van dit restaurant bevindt zich rechts van de uitgang van “Pirates of the Caribbean”.

Wie meer actie wil, neemt plaats in het mijnkarretje van Indiana Jones. Deze heeft een heel korte looping en een prachtig uitzicht. De wachtrij doorheen de lagune kan soms traag vooruit gaan. FASTPASS® tickets zijn hiervoor beschikbaar.

Discoveryland

Schiet je naar de toekomst door de ogen van Jules Verne. Dit park is op zijn mooist in het donker, dankzij de kleurrijke verlichting.

De opvallendste attractie is de “Space Mountain”. Deze Rollercoaster in het duister schiet je vanop het gelijkvloers naar de maan. Een onvergetelijke rit door de ruimte en net daarom één van de leukste attracties van Disneyland.

Een Eurodisney FASTPASS® ticket is hiervoor aan te raden. De wachttijden kunnen vooral tijdens de zomermaanden lichtjaren duren.

Ook “Star Tours” heeft een prachtig decor. De Star Wars film komt hier volledig tot zijn recht. Je klimt aan boord van een ruimteschip met een verstrooide robot aan het stuur.

Even pauzeren? Neem dan zeker plaats in “Cafe Hyperion”, waar je iets goedkoper dan in een ander Disneyland restaurant hamburgers en salades kan verorberen. Tijdens deze break kan je soms genieten van een prachtige show of Disney tekenfilms bekijken op de grote schermen.

Uitgerust? Neem dan plaats in de lasershoot karretjes van “Buzz Lightyear”, schiet met je laserpistool op de icoontjes van de vijand en verdien hierdoor vele punten op deze toch wel interactieve attractie. Een FASTPASS® ticket is aan te raden, zeker met de kinderen. De kleine autootjes op benzine kan je zelf besturen in een neondecor. Neem zeker plaats in het donker om deze rit op de minisnelwegen op zijn mooist de beleven.

Disneyland© Paris eten en drinken

We haalden het al verschillende keren aan. Overal in de parken heb je verschillende eet- en drinkgelegenheden. Zo kan je makkelijk een hele dag in het park rondlopen zonder honger of dorst.

Disneyland© Paris is een magische plek voor een uitstapje met het gezin, met z’n tweetjes of met vrienden. Koop je Disneyland tickets online en bespaar op je toegangsprijs!

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland en hebben geen pretpark ticket nodig.


Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotel pagina: