Extra korting op je Disneyland tickets

Trek met het hele gezin of vrienden naar het prachtige familiepretpark Disneyland om te genieten van de talloze attracties.

Online zijn er steeds scherpe kortingcodes voor Disneyland te bekomen. Regelmatig biedt Promo-code unieke actiecodes aan, die een mooie korting opleveren. Indien we een kortingscode ter beschikken hebben, dan vermelden we dit steeds.

Hoe een Disneyland actiecode valideren?

Via onze partnersite www.promo-code.be kan je nagaan of er een Disneyland actiecode actief is. Als er een actiecode actief is, surf je best als de bliksem naar de website van Disneyland. Vervolgens voer je de volgende stappen uit:

  • Je klikt in het menu op ‘Parken & Tickets’
  • Vervolgens klik je op ‘Klik hier om je actiecode in te vullen’
  • Je krijgt een nieuw venster waar je de Disneyland actiecode kan plakken
  • Druk op de knop OK
  • Werk je bestelling verder af

disneyland actiecode

Waarom online je tickets bestellen?

Het is altijd leuker om bij een pretpark aan te komen en meteen langs de ingang te stappen zonder te moeten aanschuiven in één van de vele én lange wachtrijen. Hier kan je natuurlijk zelf voor zorgen door je tickets online te bestellen. Hierdoor kan je veel sneller van de unieke attracties in Disneyland genieten.

Krijg je er al helemaal zin in? Bestel dan je tickets voor Disneyland online. Hiermee ga je rechtstreeks met je tickets voorbij de lange wachtrijen naar de ticketcontrole en wandel je in geen tijd het park binnen om ten volle van jouw vrije dag te genieten. Ook jouw kinderen zullen blij zijn dat ze geen uren meer moeten staan aanschuiven in de vervelende wachtrijen.

Extra overtuigend zijn de voordelige tarieven die parken bieden voor hun online pretparktickets. Heel regelmatig zijn er unieke en waanzinnige promoties die je enkel en alleen online kan terugvinden. Hierbij komt nog eens dat we je steeds op de hoogte houden van de laatste kortingscodes. Er is dus helemaal geen reden meer om je pretparktickets voor Disneyland niet online te kopen.

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland en hebben geen pretpark ticket nodig.


Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotel pagina: