Disneyland adres:

Disneyland Parijs bereiken is eigenlijk niet zo moeilijk, zeker niet met een GPS. De exclusieve afrit voor de ring rond Disneyland (letterlijk!) is duidelijk met Mickey Mouse verkeersborden aangeduid, maar een GPS is zeker geen overbodige luxe om toch ontspannen te rijden.

Boulevard du Parc / Avenue Paul Seramy
77700 Serris of Magny le hongre (afhankelijk van Navigatiesysteem/kaart)
Frankrijk

GPS coördinaten:
48.875935, 2.796552

disneyland adresDisneyland adres in Google Maps

Disneyland tickets online kopen

Disneyland (het vroegere Eurodisney) is het drukst bezochte pretpark van Europa en ideaal voor zowel jong als oud. Het pretpark is onderverdeeld in verschillende zones: je hebt het Disneyland park en Walt Disney Studios Park (beiden attractieparken), een grote winkelboulevard en een hotelpark met 7 hotels.

Via de officiële website van Disneyland© Paris kan je heel makkelijk tickets online kopen. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden en een ticket is ook een heel jaar geldig, vanaf de dag van aankoop. Een ticket is tevens altijd geldig voor de twee parken. Ook kan je er voor opteren om online een pas te kopen voor meerdere dagen. Dan betaal je als volwassene €140 en €126 als kind. Tenslotte is het ook mogelijk om een jaarpaspoort te kopen voor Disneyland© Paris. Meer informatie over de verschillende tarieven vind je hier.

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland en hebben geen pretpark ticket nodig.


Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotel pagina: