Disneyland openingsuren

Meestal is het park geopend van 10u tot 22u00, in de weekends en tijdens de zomermaanden is Disneyland zelfs open tot 23u.  Het Walt Disney Studios Park is dan weer geopend van 10u tot 20u in de zomer. De Disneyland openingsuren verschillen echter van dag tot dag en dus bekijk je hier best de openingsuren kalender.

Wil je meer tijd hebben in het Disneyland Park en/of Walt Disney Studios Park? Reserveer dan je hotel en krijg tot 2 uren vroeger toegang tot het pretpark!

Parades en showtijden

Bekijk de kalender van Parades en Shows van het Disneyland® Park en van het Walt Disney Studios® Park op de website.

Disneyland tickets online kopen

Disneyland (het vroegere Eurodisney) is het drukst bezochte pretpark van Europa en ideaal voor zowel jong als oud. Het pretpark is onderverdeeld in verschillende zones: je hebt het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park (beiden attractieparken), een grote winkelboulevard en een hotelpark met 7 hotels.

Via de officiële website van Disneyland© Paris kan je heel makkelijk tickets online kopen. Er zijn verschillende mogelijkheden en een ticket is het hele jaar door geldig, vanaf de dag van aankoop. Een ticket is tevens altijd geldig voor de twee parken, namelijk Disneyland Park en Walt Disney Studio Park. Ook kan je er voor kiezen om online een pas te kopen voor meerdere dagen. Dan betaal je als volwassene €140 en €126 als kind. Tenslotte is het ook mogelijk om een jaarpaspoort te kopen voor Disneyland© Paris. Meer informatie over de verschillende tarieven vind je hier.

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland en hebben geen pretpark ticket nodig.


Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotel pagina: