disney plaatst metaaldetectoren

Disney plaatst metaaldetectoren

Uit angst voor terrorisme en Amerikaans wapengeweld heeft Disneyland en Disney World in de Verenigde Staten metaaldetectoren geplaatst bij de verschillende attracties in hun pretparken. Disney plaatst metaaldetectoren uit voorzorg voor hun bezoekers.
Ook mogen kinderen die ouder zijn dan veertien jaar niet meer verkleed het pretpark betreden en ook speelgoedpistooltjes worden in het pretpark niet langer verkocht. Dit om elke vorm van misverstanden uit de weg te gaan.

Toeristen worden vaak aangetrokken door openbare evenementen en drukbezochte plaatsen en dus wil het Amerikaans departement voor binnenlandse veiligheid de bezoekers op deze manier waarschuwen. Onlangs arresteerde de politie in Disney World nog een man die een pistool op zak had terwijl hij het pretpark wilde betreden.

Niet alleen bezoekers van de Disneyparken hebben te maken met aangescherpte veiligheidsmaatregelen, ook in SeaWorld in Orlando en de Universal Studios in Hollywood is de bewaking opgevoerd, meldt de krant Orlando Sentinel donderdag.

Posted In:

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on jan 04, 2015

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot de Disneyland en hebben geen pretparkticket nodig.


Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotelpagina: