aanbieding disneyland

Disneyland aanbieding: de jarige trakteert!

Hoera, Disneyland Parijs viert dit jaar zijn 25e verjaardag! Als cadeautje ontvang je tot 35% korting op jouw verblijf + €100 om uit te geven in de boetieks en restaurants van de Disney Parken en in World of Disney in Disney Village®! Boek je bezoek vóór 10 mei 2017 en ontdek je voordeel.

Wat houdt de Disneyland aanbieding in?

Dankzij dit mooie cadeautje van Disney heb je gedurende je hele verblijf elke dag toegang tot de beide Disney Parken. Bovendien kan je verblijven in een van de Disney Hotels. Als je kiest voor een verblijf in een Disney Hotel, voeg je sowieso wat extra magie aan je verblijf toe. Je hebt keuze uit de zeven magische Disney Hotels, elk met een thema. Buiten de gewone openingstijden heb je dan ook toegang tot bepaalde delen van het park, want je bent eregast!

Wil je graag ontbijten in je hotel? Dan kan je eenvoudig tijdens je bestelling maaltijden op voorhand reserveren. Handig, want je hoeft ter plaatse niet meer na te denken over de bedragen die je wil uitgeven en je ontvangt bij aankomst meteen je maaltijdvouchers.

Meer shopping, meer gastronomie!

De cadeaukaart van €100 kan je besteden in alle boetieks van de Disney Parken en in World of Disney in Disney Village®. Of hou je eerder van lekker eten? Ook in de restaurants in de Disney parken kan je de cadeaukaart inruilen. Magie op je bord!

Ontdek hier waarom je het park (nog) eens moet bezoeken!

aanbieding disneyland

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on mrt 27, 2017

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland en hebben geen pretpark ticket nodig.

 

 

Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotel pagina: