Disneyland Half Marathon Weekend

Disneyland: Val d’Europe Half Marathon Weekend

Lopers, zet jullie schrap! Tijdens het onvergetelijke Val d’Europe Half Marathon Weekend van 21 tot 24 september in Disneyland Paris kan je je laten onderdompelen in de magische wereld van Disney!

 

Loop door het meest betoverende parcours op aarde terwijl je geniet van een unieke beleving boordevol entertainment. Iedereen, jong en oud, is welkom en kan kiezen uit verschillende afstanden. Zo is er keuze tussen De Halve Marathon en de Kids Races. De Halve Marathon is 5 km en 10 km. De Kids Races zijn 100 m, 200 m of 1 km. Goed voor een onvergetelijke ervaring!

Het weekend gaat van start op vrijdagavond 22 september met de 5 km run. Tijdens deze unieke en plezierige run worden deelnemers aangemoedigd door de leukste Disney vriendjes. Iedereen kan deelnemen aan dit avontuur, om het even welke conditie je hebt.

Op zaterdag 23 september kan iedereen genieten van een 10 km run door de verschillende parken. Opnieuw een kans om de magische sfeer op te snuiven, in gezelschap van Disney vriendjes als Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy. Kinderen onder de 12 jaar kunnen terecht bij de speciale Kids Races van 100 m, 200 m of 1 km.

DISNEYLAND-PARIS-Half-Marathon_13

Last but not least is er op zondag 24 september het halve marathon evenement door de parken en de omliggende omgeving van Val d’Europe. Achteraf krijg je ook nog eens een custom made medaille mee naar huis!

 

Inschrijven voor het Val d’Europe Half Marathon Weekend inclusief verblijf doe je hier.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jun 26, 2017

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbare
aankoop bij Disneyland Parijs

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland en hebben geen pretpark ticket nodig.

 

 

Wil je de magische momenten spreiden over meerdere dagen? Bekijk onze uitgebreide hotel pagina: