Online korting bij Mayaland Indoor

Mayaland is een indoor kinderland in het attractiepark Plopsaland Indoor de Panne. Het beroemde bijtje Maya heeft sinds 2011 haar eigen stekje in dit prachtige park. Op het Dorpsplein ontdek je, als je onder de boomstam door loopt, de wondere wereld van Maya en haar vrienden: Mayaland.

Het leuke Indoorpark is 4.500 vierkante meter groot en kan 1.500 bezoekers ontvangen. Het indoorspeelparadijs bevat 10 familieattracties, waaronder De Bloemenmolen, De Swingboom, De Valtoren, Het Ballenbad en De Klimboom. De attracties zijn op maat van kinderen van 2 tot 10 jaar. Mayaland Indoor herbergt ook twee restaurants en een winkelpunt.

Mayaland Indoor tickets en abonnementen

Vermijd je graag lange wachtrijen aan de kassa? Bestel dan je Mayaland Indoor tickets online. Je wint er niet alleen kostbare tijd mee, maar je spaart ook enkele euro’s uit. Een ticket voor Mayaland Indoor kost € 10,99. Voor kinderen kleiner dan 85 cm is de toegang gratis.

Zijn je kinderen helemaal weg van Mayaland Indoor en wil je geregeld terugkomen? Dan koop je best een abonnement voor €29,99. Meer informatie over de abonnementen kan je hier bekijken.

Openingsuren

Mayaland Indoor is meestal geopend van 10u30 tot 17u. Voor meer informatie over de openingsuren: bekijk de openingsuren op de website.

Topattracties bij Mayaland Indoor

In Mayaland Indoor vind je tien familieattracties terug. Hou je van actie, dan zweef je het best in de lucht in De Bloemenmolen of maak je een vrije val in De Valtoren of doe je een ritje in de Swingboom. Als je meer het avontuur wil opzoeken, dan zijn De Klimboom, het Spinnenweb en het Vlot zeker iets voor jou en jouw kinderen. Daarnaast kan je je ook nog uitleven in het Ballenbad, de Glijbaan, de Waterlelies en Willies Speeltuin. Bekijk hieronder enkele sfeerfoto’s en een filmpje van Mayaland Indoor.

GPS adres

Mayaland Indoor is gelegen in:

De Pannelaan 68
8660 De Panne

Met de auto of bus naar Mayaland Indoor

Vanuit Antwerpen:

– E17 Antwerpen-Gent Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende

Vanuit Brussel/Gent:

– E40 richting Oostende

Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekers- & busparking van Plopsaland De Panne en Mayaland Indoor.

plopsaland de panne adres

Mayaland Indoor op Google Maps

Mayaland Indoor tickets online kopen

Koop online eerst je Mayaland Indoor Tickets om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen. Dit vergemakkelijkt het bezoekje aan dit superplezante indoorpretpark. Je verliest geen tijd en daardoor kan je extra tijd spenderen aan je bezoek aan Mayaland Indoor. Daarnaast bespaart het kopen van online tickets je ook heel wat geld.

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -1 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen