Attractie- & Vakantiepark Slagharen

5 redenen waarom Slagharen de place to be is!

Altijd al eens Slagharen willen ontdekken? Of zoek je de perfecte plek voor een leuk uitje met familie of vrienden? Wij geven je alvast 5 redenen waarom een bezoekje aan Slagharen echt de moeite waard is!

1. Best of both worlds

De grootste troef van Slagharen is dat het zowel een vakantiepark als een attractiepark is. Je kan je er uitleven op meer dan 30 attracties, waaronder achtbanen, glijbanen, een reuzenrad, een draaimolen en verschillende waterattracties. Slagharen is maar liefst 50 hectare groot en is opgedeeld in diverse thema’s. Wie eropuit trekt met het gezin, kan genieten van verschillende shows en parades, speciaal opgesteld voor families.

attractiepark slagharen

2. De allerleukste accommodaties

Jong én oud beleven een fantastische tijd in Slagharen. Naast het ruime aanbod aan attracties, zijn er ook tal van verblijfsmogelijkheden. Of je nu kiest voor een luxueuze chalet, of je verkiest de avontuurlijke tour en verblijft in een tent. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er ook nog exclusieve arrangementen die je kan boeken.

sunny beach slagharen

3. Dolle waterpret

Ben jij een echte waterrat? Ga dan zekers eens langs in Aqua Mexicana. Dit reusachtige waterpark in Mexicaanse stijl bevat maar liefst 10 spectaculaire glijbanen. Zowel buiten als binnen kan je spetteren in de zwembaden, glijbanen en waterattracties van Aqua Mexicana. Bovendien zijn er verschillende restaurants en een winkel. Verblijf je in Slagharen? Dan is de toegang tot Aqua Mexicana volledig gratis!

shoppen in Slagharen

4. Ideaal om te shoppen

Wie van shoppen houdt, kan zijn hart ophalen in Main Street. Deze winkelstraat vol gezelligheid en entertainment is ideaal om te shoppen, of een lekker hapje te eten en te drinken in één van de vele restaurants of cafés. Er is ook een supermarkt aanwezig die 7 op 7 open is.

Mine Train Slagharen

5. Voordelig prijskaartje

Wie zegt dat een verblijf in Slagharen duur hoeft te zijn? Meer nog, het kan zelfs goedkoop! Vanaf € 159 kan je al een short break (3 nachten) in een Luxe Wigwam reserveren. Of boek ene Hacienda bungalow vanaf € 239, inclusief toegang tot het Attractiepark en Aqua Mexicana.

Waar wacht je nog op? Bestel hier je tickets en ontdek al het moois dat Slagharen te bieden heeft.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jul 28, 2017