pretparken bejubeld

Belgische pretparken bejubeld

Het Europese vaktijdschrift Kirmes en ‘Park Revue’ hebben gisteravond hun jaarlijkse prijzen, de European Star Awards, uitgedeeld. Zes Belgische pretparken vielen in de prijzen. De European Star Awards waren toe aan hun vierde editie.

Een jury, bestaande uit dertig experts die sterk aanwezig zijn in de sector, bogen zich over tal van prijzen. Het eerste pretpark van de Belgische pretparken, Plopsaland De Panne, kaapte enkele mooie plaatsen weg. Het pretpark werd tweede in de categorie ‘Europe’s Best Family Parks” en hun attractie “De Grote Golf” werd zesde in de categorie “Europe’s Best Family Rides”. Daarnaast werd het ook nog eens achtste in de categorie “Europe’s Best Water Parks”.

Ook Bobbejaanland kwam sterk voor de dag, “The Forbidden Caves” van Bobbejaanland behaalde de eerste plaats in de categorie “Europe’s Best New Attractions” en de “Slegde Hammer” werd vijfde in de categorie “Europe’s Best Attractions”.

Het derde en laatste van de Belgische pretparken dat werd gelauwerd is Walibi België. Met hun attractie “The Challenge of Tutankhamon” behaalden ze op de achtste plaats in de categorie “Europe’s Best Dark Rides”.

Pretparken bezoeken?

Zin om naar een vrolijker pretpark te trekken? Neem daarom zeker een kijkje bij onze binnenlandse parken en buitenlandse parken. Op deze pagina’s ontdek je zeker enkele leuke pretparken waar je jezelf helemaal in zal kunnen vinden.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 06, 2015