bellewaerde aquapark

Bellewaerde Aquapark opent in 2019

Onlangs werden de bouwplannen van Bellewaerde Aquapark goedgekeurd. Voor dit gloednieuwe indoorwaterpark is maar liefst 17 miljoen euro voorzien. Men verwacht te kunnen openen in het voorjaar van 2019. Kijk jij er ook al zo naar uit?

Bellewaerde Aquapark

Het doel van Bellewaerde Aquapark is om de meest complete waterbeleving te garanderen voor de hele familie. Het volledige domein zal zo’n 3000 m² in beslag nemen en zal zich vestigen aan de Meenseweg.

Zoals steeds ging Bellewaerde nu ook aan de slag om innovatieve concepten te leveren, zodat bezoekers een onvergetelijke tijd beleven samen. Tal van waterglijbanen en waterspeeltuigen zullen zich nestelen in een oase van groen. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met een speciaal ontworpen speelzone en peuterbad. Terwijl de kleintjes spetteren in het water, kunnen ouders even wegdromen in de vele strandstoelen en de wellnesszone.

Dankzij een ‘lazy river’ worden bezoekers doorheen het park geleid langs onder andere een grot en allerlei bijzondere watereffecten. In de zomer kan men in de buitenzone genieten op de ligweide.

Ongeziene investering

Met een budget van 17 miljoen euro is Bellewaerde Aquapark meteen de grootste investering ooit voor Bellewaerde. De komst van het aquapark zal niet enkel een positieve impact op Bellewaerde hebben, maar ook op de werkgelegenheid. Minstens 10 extra medewerkers zullen worden ingeschakeld.

bellewaerde aquapark bouw

Compagnie des Alpes

Al meer dan 25 jaar is Compagnie des Alpes, Europees recreatieleider, verantwoordelijk voor het beheren van de grootste skiresorts in de Franse Alpen alsook enkele topspelers op vlak van attractieparken. Met haar unieke knowhow op vlak van ontwerp en management kan Compagnie des Alpes toegevoegde waarde bieden aan buitengewone recreatiedomeinen, dit door een aanzienlijke territoriale en regionale verankering. Compagnie des Alpes beheert volgende pretparken: Parc Astérix, Futuroscope, France Miniature, Walibi Rhône-Alpes, Walibi Holland, Walibi Belgium, Aqualibi Belgium, Bellewaerde, Musée Grévin …

 

2019 staat nog niet meteen voor de deur. Wil je in de tussentijd nog even genieten van alle andere geweldige attracties die Bellewaerde te bieden heeft? Bestel dan hier je tickets!

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on mei 23, 2017

Waarom online kopen?

Bellewaerde tickets met korting? Dat kan enkel online.

✔ Tot 25% korting
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen, niet aanschuiven aan de kassa