Bobbejaanland Mount Mara

Bobbejaanland gaat virtueel met Mount Mara

Ga deze zomer op avontuur in Mount Mara in Bobbejaanland! Deze gloednieuwe attractie speelt zich af in hetzelfde gebied als de bekende attractie ‘The Forbidden Caves’. Wat is precies het idee achter de Mount Mara? Je vertrekt samen met familie en vrienden op expeditie om de impact van vulkanische activiteit op het klimaat te onderzoeken. Maar dan slaat het noodlot toe… De vulkaan breekt uit! Stap vlug in en worstel jezelf door de meedogenloze jungle op je vliegensvlugge quad. Lukt het jou om de wrede vuurzee een stapje voor te zijn?

When virtual reality becomes reality

Met Mount Mara streeft Bobbejaanland opnieuw naar ontdekking, verrassing en avontuur. De attractie is de ideale aanvulling op The Forbidden Caves. Hiermee wordt het themagebied ‘Adventure Valley’ verder uitgebreid. Ook toppers als King Kong en Banana Battle hebben hun eigen plekje in dit deel van het park.

Bobbejaanland en Samsung sloegen de handen in elkaar om deze hoogtechnologische ervaring aan de bezoekers te kunnen aanbieden. Mount Mara zal plaatsvinden op de bestaande attractie ‘Revolution’. De ridetrack blijft hetzelfde, maar door de Samsung Gear VR-bril op te zetten kom je in een hele nieuwe wereld terecht.

Ontsnap aan de uitbarstende vulkaan

Hoe ziet zo’n ritje in Mount Mara eruit? Iedere beweging van de train is uitvergroot om zo het effect te vergroten. Rotsblokken die naar beneden vallen, lava die stijgt, … Het komt allemaal op je pad terecht. Eens de trein bovenaan komt, krijg je een felblauwe lucht te zien. De vulkaan staat op uitbarsten en dus moet je maken dat je weg bent! Onderweg ga je de confrontatie aan met steile hellingen, vallende rotsblokken, wilde apen, en nog veel meer. Eens de attractie begint te remmen, zie je doorheen de VR-bril dat je een boot oprijdt en wegvaart van het eiland. Tot slot zie je de uitbarstende vulkaan terwijl je aankomt in het station.

 

Wil jij dit bloedstollende ritje ook eens meemaken? Wacht niet langer en koop hier je tickets.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jul 13, 2017

bobbejaanland tickets

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
Aankoop rechtstreeks bij Bobbejaanland!

Koop je toegangsticket voor Bobbejaanland online en ontvang korting

Je profiteert van online kortingen die oplopen tot €5 per ticket en €5 per abonnement