bobbejaanland wicked wheels

Bobbejaanland pronkt met Wicked Wheels

Wicked Wheels: dat is de naam van de gloednieuwe stuntshow in Bobbejaanland. Houd jij van extreme autostunts, waanzinnige drifts en spectaculaire special effects? Dan kan je deze zomer terecht in Bobbejaanland voor een ongeziene belevenis. Wicked Wheels loopt van 8 juli tot en met 27 augustus. Het lijkt wel of je midden in een filmset bent beland.

Bobbejaanland zet stevig in op entertainment met Wicked Wheels

Eerder dit jaar mocht Bobbejaanland de awards voor ‘Park met Beste Shows en Entertainment’ en ‘Beste Halloween’ mee naar huis nemen. De afgelopen jaren spendeerde Bobbejaanland heel wat aandacht aan het creëren van spectaculaire shows. Door de hoge kwaliteit die Bobbejaanland levert, won het park eerder al een Spotlight Award. Met tal van vernieuwende acts weet het park steeds te verrassen. Denk maar aan de acrobatische stunts van Les Farfadais en de buitengewone Halloweenshow met Aaron Crow in de hoofdrol.

Deze zomer kan je genieten van de verbluffende auto- en motorstunts van het Italiaanse Team Folco. Termen als two-wheeling, backflip en handbrake turn kan je alvast inoefenen. De presentatie van de show zal gebeuren door niemand minder dan de Vlaamse acteur Thomas Van Goethem. Na iedere opvoering is er een meet & greet met de sterren van de show en hun gave auto’s.

Bobbejaanland Wicked Wheels
Bobbejaanland is continu op zoek naar vernieuwende manieren om het familieplezier nóg te versterken. De gewonnen awards beamen dit eens te meer.

 

Benieuwd naar wat Bobbejaanland voor je in petto heeft? Bestel dan hier je tickets en laat je meeslepen door de bijzondere stuntshow ‘Wicked Wheels’.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jul 07, 2017

bobbejaanland tickets

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
Aankoop rechtstreeks bij Bobbejaanland!

Koop je toegangsticket voor Bobbejaanland online en ontvang korting

Je profiteert van online kortingen die oplopen tot €5 per ticket en €5 per abonnement