superdeals verlengd weekend

Deals voor het verlengde weekend

Van 25 mei tot en met 28 mei staat er op veel kalenders een verlengd weekend genoteerd. Bij jou ook? Als je nog geen plannen hebt, geven we graag enkele tips. Want hoe kan je een verlengd weekend beter benutten dan door gezellig te genieten met vrienden of familie in een pretpark?

Long Weekend Deal bij Bellewaerde

Profiteer nu van de Long Weekend Deal bij Bellewaerde en geniet van € 5 korting op je ticket, geldig op een dag naar keuze van 25 mei tot en met 28 mei. Tickets kosten nu slechts € 27 in plaats van € 32. Wacht niet langer en plan alvast jouw weekendje uit.

Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne

Op 25, 26, 27 en 28 mei kan je ook terecht in Plopsaland De Panne voor het spetterende Ketnet Feestweekend. Ontmoet de acteurs van Nachtwacht, De regel van 3S en 4eVer, neem deel aan de Ketnet Parade en geniet van een exclusief optreden van de Ketneteland. Bestel hier je tickets.

Weekendje weg naar Center Parcs

Ga je er liever voor een paar dagen tussenuit? Boek dan nu je verlengde weekend voor Hemelvaart of Pinksteren en geniet van exclusieve kortingen bij Center Parcs. Tickets vind je hier.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on mei 19, 2017

Waarom online kopen?

Center Parcs goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen.
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze