boudewijn seapark

Dolfijne promo bij Boudewijn Seapark

Zin in een dagje uit met familie of vrienden? Ontdek al het moois wat Boudewijn Seapark te bieden heeft! Je kan er genieten van magische shows met je favoriete zeedieren zoals dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden. Daarnaast biedt het park maar liefst 30 in- en outdoor attracties. Tijdens een warme zomerdag kan je heerlijk genieten op de ligweide bij het grote waterparadijs.

Bij Boudewijn Seapark kan je terecht voor het grootste en hipste dolfinarium van Europa. Dankzij de 40 meter lange doorkijkwand mis je geen seconde van het bijzondere spektakel en kan je oog in oog staan met de speelse dolfijnen en zeeleeuwen. Breng zeker ook eens een bezoekje aan de zeehonden. Tijdens de interactieve presentaties kom je meer te weten over het leven van deze spectaculaire beestjes.

Uiteraard zijn er ook tal van attracties te ontdekken doorheen het park. De Orca Ride is zonder twijfel dé topattractie van Boudewijn Seapark. Na een klim van 12 meter neemt deze rollercoaster je mee in de wereld van de Orca. In een ritje op de Orca Ride kom je in aanraking met snelheid, hoogte, water, sneeuw, ijsschotsen en donkere dieptes van de zee. Plezier voor jong én oud gegarandeerd!

dolfijne-promo

Momenteel geniet je bij Boudewijn Seapark van een dolfijne promotie! Koop nu online je tickets met de promocode E-PROMO en betaal slechts € 15 i.p.v. € 26 voor volwassenen (>1 meter) of € 8 i.p.v. € 9,5 voor kinderen. Let op: tickets zijn geldig t.e.m. 30 juni 2017. Wees er dus snel bij!

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jun 07, 2017

Waarom online kopen?

Boudewijn Seapark tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Tot 3 euro goedkoper
✔ Direct printen
✔ Geen wachtrijen aan de kassa
✔ Betrouwbaar kopen op officiële shop