midsummer festival 2017 efteling

Efteling Midsummer Festival

Zaterdag 17 juni viert Efteling de langste dag van het jaar met het Efteling Midsummer Festival. Een dag om alvast in je agenda te noteren!

Naast de talrijke magische attracties, zijn er 7 areas waar je uitgebreid kan genieten van muziek, heerlijke gerechten en drankjes en natuurlijk van leuk gezelschap!

2017midsummerbanner1

Sweet Summer

Hier word je ondergedompeld in een magische sprookjeswereld tussen de elfjes. Verse cocktails, zoete wafels én een DJ, wat wens je nog meer?

Midsummer Area

Word helemaal relaxed op de Speelweide, waar je je kan uitleven op live muziek. Doen de voetjes pijn? Laat ze dan tot rust komen op het voetbadterras. Wie een leuke herinnering mee naar huis wil, kan plaatsnemen in het fotobusje.

Silent Summer

Ga helemaal uit je dak in het Spookslotbos. Een koptelefoon en een lekkere cocktail, meer heb je niet nodig om te dansen in de Silent Disco.

midsummer festival efteling

Summer Fun

In het Ruigrijk barst het feest helemaal los met de Platenbus, waarover jij de baas bent. Ook hier zal je niet op je honger blijven zitten.

Summer Night

Geniet van een betoverende wandeling doorheen de meest magische plekken in de Efteling. Laat je verrassen door onverwachte ontmoetingen en lekkernijen waarvan je onderweg heerlijk kan knabbelen.

Summer Heights

De Pagode biedt een uitzicht dat niet te evenaren is elders. Laat je meenemen op een wonderlijke vlucht vol muziek en bubbels.

Summer Boats

Ook bij de Gondolettavijver kan je ‘s avonds genieten van allerlei muziek terwijl duizenden wenslantaarns fonkelen op het water.

efteling midsummer

Je kan kiezen tussen 2 soorten tickets. Met een combi-ticket ben je vanaf 14u welkom in de Efteling. Met een avond-ticket kan je vanaf 19u genieten van de langste dag van het jaar. Wie een abonnement heeft, krijgt korting op zowel een combi-ticket als een avond-ticket. Meer info en tickets vind je hier.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on mei 31, 2017

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
aankoop rechtstreeks bij Efteling!

Koop je tickets online voor het Efteling Park online en ontvang korting

Profiteer van online kortingen die oplopen tot €4 per ticket.
Zo betaal je online tijdens de zomermaanden geen €39,50, maar €37,50 per pretpark ticket!

Kinderen t.e.m. 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling en hebben geen Efteling tickets nodig.