dino expo world

Expo Dino World: de grootste dino expo ter wereld

Fan van dino’s? Dan is Expo Dino World iets voor jou! Je komt er oog in oog te staan met meer dan 60 levensechte, angstaanjagende dino’s. Sinds 20 mei is Brussel trotse gaststad van de expo. The place to be? Paleis 2.

Dit jaar belooft de expo nog groter, nog beter en nog spectaculairder te zijn dan de vorige editie in 2013. De expo is bedoeld voor kinderen die er kunnen ontdekken hoe dino’s zijn ontstaan en hoe leven op aarde is geëvolueerd. Waar leefden ze? Wat aten ze? Liepen ze op twee of vier poten? Met een audio guide en een interactief parcours komen de mysterieuze dino’s zo tot leven.

Zo kan je bijvoorbeeld meer te weten komen over de iguanodons, een plantenetende dinosoort die in België in de 19e eeuw werd opgegraven in de mijn van Bernissart. Het Museum voor Natuurwetenschappen heeft zijn steentje bijgedragen aan de Expo Dino World om dit stukje Belgische geschiedenis in kaart te brengen.

Via een indrukwekkend parcours gevuld met replica’s van fossielen kunnen de bezoekers genieten van een onvergetelijke ervaring én leren ze heel wat bij!

Koop nu je tickets via www.expodinoworld.be!

dino expo world

Toegangsprijzen*

Volwassenen: 15 €
Kids (3-18): 12 €
Familiepakket: 48 € (Max 4 personen, 2 volw/2 kids of 1 volw/3 kids)
XL Familiepakket: 65€ (Max 6 personen, 2 volw/4 kids of 1 volw/5 kids)

*Verzendingskosten niet inbegrepen.

Info over groepsbezoeken: groups@expodinoworld.be

Copyright beelden: Joseph Carlucci

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jun 22, 2017

Boek weekend en krijg midweek gratis