ferrari park barcelona

Ferrari pretpark Barcelona

In Abu Dhabi heb je reeds geruime tijd het bekende Ferrari pretpark maar even ginder afreizen is nogal prijzig. Maar goed nieuws! In de buurt van Barcelona komt er een tweede pretpark dat volledig in het teken zal staan van Ferrari.

De eerste steen werd reeds gelegd, dit door Ferrari F1-piloot Sebastian Vettel en Formule 1-teambaas Maurizio Arrivabene.

De opening mogen we verwachten begin 2017. De bouw wordt geleid door PortAventura, het bekende themapark in Barcelona. Het Ferrari park zal aansluitend gebouwd worden aan PortAventura en op die manier wordt het op één na grootste pretpark van Europa. De bouw van het Ferrari park zal maar liefst 100 miljoen euro kosten.

Maar hier krijgen wij als fervente pretparkbezoekers veel voor in de plaats: de hoogste en snelste rollercoaster van Europa, een unieke ervaring om binnen vijf seconden van nul naar 180 km/u afgeschoten te worden in een achtbaan. Tevens (logisch) zullen er vele racesimulatoren te vinden zijn om je een echte F1-piloot te wanen. Bekomen van alle actie kan nadien in het 5-sterrenhotel met 250 kamers.

Kortom het wordt uitkijken naar de opening, vanaf er tickets te kopen zijn, zal je meer informatie vinden op Pretpark-tickets.be!

 

 

Posted In:

About the Author

By theglo / Administrator

Follow theglo
on jun 12, 2015