hunger games pretpark dubai

The Hunger games pretpark op komst

Het lijkt tegenwoordig goed in de markt te liggen, maar ook Hunger Games krijgt zijn pretpark. Het ‘Hunger Games’ pretpark opent dit jaar zijn deuren in… Dubai. We moeten toegeven dat dit pretpark niet al te dicht bij huis is, maar toch lijkt het ons de moeite waard. In dit pretpark zijn de attracties geïnspireerd op de gebeurtenissen in de film. Je vind er een replica van District 12, de plaats waar Katniss Everdeen is opgegroeid, terug. Daarnaast kan je er Peeta’s bakkerij bekijken en komt er een achtbaan die sprekend lijkt op de bekende snelle trein uit de film.

hunger games pretpark dubai

©PHOTO_NEWS

Wij kunnen alleen maar hopen dat de gebeurtenissen in dit Hunger Games pretpark niet zo dodelijk zullen zijn als de Hunger Games zelf. Het Hunger games pretpark opent in 2016 nog de deuren.

Naast dit pretpark bevestigt entertainmentbedrijf Lionsgate de komst van nog twee nieuwe pretparken. Het gaat ook in Atlanta in de VS en in Hengqin in China een Hunger Games pretpark bouwen. ‘Avatron Park’ in Atlanta zou de grenzen van ‘entertainment storytelling’ verleggen.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on nov 09, 2015