nieuw pretpark dinoland

Nieuw pretpark Dinoland op komst

Begin 2016 wordt er in Zwolle een nieuw pretpark met de naam Dinoland geopend. Het nieuw pretpark Dinoland zal zich vooral richten op jonge kinderen die op zoek zijn naar avontuur. Het pretpark wordt gevestigd op dezelfde locatie als het avonturenpark Ecodrome dat in april 2012 de deuren sloot.
In het nieuw pretpark Dinoland zullen, zoals de naam doet vermoeden, dinosauriërs centraal staan en vol activiteiten zitten. Kinderen zullen daarnaast ook in staat zijn om nagemaakte fossielen en dinobotten op te graven. Het park, waar het vooral om doe-dingen zal draaien, richt zich op bezoekers tussen de 4 en 14 jaar.
Op 12 februari zal met de overdekte speelhal het eerste deel van het pretpark geopend worden. Op het buitengedeelte wordt het iets langer wachten, maar ook dit mogen we in 2016 verwachten. Vanzelfsprekend zal de bezoeker kunnen kiezen om enkel het binnengedeelte of buitengedeelte te bezoeken of om het beide te ontdekken.
De invulling blijft grotendeels geheim, maar we kunnen al vertellen dat er ongeveer vijftig dinosauriërs op het buitenterrein zullen worden verspreid. Deze dinosauriërs zijn zo goed mogelijk nagebouwd en zullen tot twintig meter hoog zijn.

Dinoland komt op de locatie waar eerst het avonturenpark Ecodrome gevestigd was. Dat sloot in april 2012 de deuren.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on dec 10, 2015