PDP_Prinsessia_Kasteel_0

Nieuw Prinsessiakasteel

Nieuw Prinsessiakasteel in Plopsaland De Panne

Eindelijk is het zover! De 5 dames van Prinsessia mochten afgelopen week de deuren van het enige echte nieuw Prinsessiakasteel in Plopsaland De Panne openen. Het Kasteel herbergt een spiksplinternieuw restaurant waar je bediening krijgt aan tafel en waar er alleen klassegerechten geserveerd worden. Wil je dus een koninklijke toets geven aan je Plopsabezoek, dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen.

Het kasteel werd gebouwd in de zone naast de koffiekopjes, die voor de gelegenheid ook helemaal opgefrist werden en meegenomen werden in het thema van Prinsessia. Kleine prinsesjes zullen hun oogjes uitkijken bij het zien van het imposante kasteel.

Enkele leuke weetjes:

  • het kasteel is 1200 m²
  • het hoogste punt is bijna 30 m hoog
  • er is plaats voor 350 gasten (150 binnen & 200 buiten)
  • het kasteel werd geïnspireerd door het echte Roemeense kasteel Peles

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, raden de prinsessen je aan om op voorhand te reserveren. Bij je reservatie kan je al kiezen tussen een twee-of drie-gangenmenu.

Meer info over het nieuw Prinsessiakasteel vind je op de site van Plopsa De Panne!

Waarom kiezen voor een dagje Plopsa?

De pretparken van Plopsa staan garant voor een dag vol plezier met het hele gezin. Je peuter of kleuter kan zich uitleven tijdens een boottochtje, de theatershows of op de foto gaan met de verschillende personages die in het park rondlopen. Ook voor de iets oudere kinderen zijn er steeds heel wat avontuurlijke attracties te vinden. Tijdens een dagje in één van de Plopsa-parken geniet je met het hele gezin. Wil je meer te weten komen over de Plopsa-parken? Neem dan hier zeker een kijkje.

About the Author

By Nele / Editor

Follow nele
on dec 17, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -1,5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen