nintendo pretpark op komst

Nintendo pretpark op komst

Universal Park & Resorts breidt zijn imperium steeds verder uit. Het Amerikaanse bedrijf heeft een contract getekend met Nintendo voor de start van een Nintendo Pretpark. Het zal aan de Nintendo-karakters die nu gebruikt worden een geheel nieuwe ervaring geven met verschillende shows en attracties. Het pretpark wordt een unieke ervaring gebaseerd op de populaire games en personages van Nintendo.

Algemeen directeur Satoru Iwata maakte onlangs nog maar de belofte om de Nintendo franchises verder uit te breiden dan alleen games. Universal Park & Resorts speelde hier meteen op in en zo komt hij zijn belofte meteen na. Concrete plannen over de locatie, opening en welke attracties je kan gaan bewonderen is echter nog niets bekend.

Voor vele gamers en pretparkliefhebbers is dit aankomende pretpark een godsgeschenk. Zeg nu zelf, je ziet jezelf toch ook al in een Mario Kart racen tegen Luigi? 

Pretparktickets bestellen?

Het Nintendo-pretpark kan je helaas nog niet bezoeken, maar dit leuke nieuws in combinatie met het warme weer de komende dagen doet je ongetwijfeld verlangen naar een pretparkbezoek! Neem dan zeker een kijkje naar het aanbod van binnenlandse parken. Trek je toch liever naar het buitenland voor een nieuwe ervaring? Bekijk dan de buitenlandse parken op deze pagina en ontdek tal van leuke pretparken voor een dagje vol fun!

Posted In:

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on aug 04, 2015