NOS zoekt achtbaantesters

NOS zoekt achtbaantesters

De Nederlandse openbare omroep NOS is naarstig op zoek naar liefhebbers van achtbanen voor een ideale vakantiebaan. Via de site uitmetkorting.nl kan je je als vrijwilliger opgeven om achtbanen te testen in de zeven grote pretparken in Nederland.

Deze vakantiejob als achtbaantester is onbetaald en het houdt in dat je enkele keren in een achtbaan gaat en vervolgens je mening en een beoordeling geeft. Je mag natuurlijk ook steeds andere attracties bezoeken. Daarnaast krijgen ze ook gratis toegangskaarten voor de Nederlandse pretparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland.

Ook mogen mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen zich aanmelden voor achtbaantester. Het is belangrijk om te weten hoe het staat met de toegankelijkheid voor mensen met beperkingen.

Zin in een dagje pretpark?

Krijg je na al dit achtbaangeweld zin in een dagje pretpark om het zelf eens uit te gaan testen? Kijk dan even in het aanbod van Belgische pretparken of buitenlandse pretparken voor het pretpark dat het best bij jou past.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on aug 05, 2015