comics station antwerp

Ontmoet je striphelden in het Comics Station

Sinds 9 april is iedereen welkom in het Comics Station in Antwerpen voor een kijkje in het thema- en belevingspark rond onze Belgische stripfiguren. Nog nooit eerder werden ze samengebracht in een pretpark, maar met Comics Station komt daar verandering in – en daar zijn wij blij om!

 

Wat maakt Comics Station zo uniek?

Het is niet alleen het eerste themapark in een internationaal treinstation, maar je vindt er ook de hoogste indoor glijbaan ter wereld, de Comics Twist, met een hoogte van maar liefst 22,5 meter. Je maakt er kennis met de iconische stripfiguren Suske & Wiske, De Smurfen, Jommeke, De Kiekeboes, Urbanus en Lucky Luke. Het park is opgedeeld in 6 themazones, met exclusieve attracties in elke zone. Laat de stripverhalen tot leven komen tijdens tal van interactieve elementen en doe-activiteiten.

Met meer dan 60 activiteiten, verspreid over 4 verdiepingen en een oppervlakte van 6000 m2, verveel je je geen seconde. Naast al deze attracties is er ook een leeshoek, een creatieve corner, een theater- en bioscoopzaal en een geheime zone. Aan jullie om te ontdekken! Breng een bezoekje aan de enige echte teletijdmachine van professor Barabas uit Suske & Wiske en reis naar de toekomst of het verleden.

Het restaurant van Comics Station Antwerp, de Comics Kitchen, is bovendien elke dag open. Niet enkel de parkbezoekers kunnen er smullen van Belgische gerechten, maar ook treinreizigers, buurtbewoners en passanten. Ook de binnenspeeltuin bij het restaurant is zelfs na sluitingstijd van het park toegankelijk. Op die manier kunnen de kleine restaurantbezoekertjes zich uitleven, terwijl de mama’s en de papa’s nagenieten van hun maaltijd.

Kortom: dit is de place to be voor elke stripliefhebber of gewoon voor een gezellig dagje uit met de hele familie! Tijdens je bezoek aan Comics Station krijg je een polsband, waardoor de attracties je leeftijd weten en welke taal je spreekt. Zo beleeft iedere bezoeker een unieke ervaring.

 

Mis deze unieke ervaring niet en koop je tickets!

 

Openingsuren

  • woensdagnamiddag van 12 tot 18 uur
  • zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur
  • tijdens de Belgische en Nederlandse schoolvakanties van 10 tot 18 uur

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on apr 24, 2017