plopsa

Plopsa-parken krijgen 18% meer bezoekers

Plopsa mag tevreden terugblikken op de zomermaanden juli en augustus. Hun vier Belgische pretparken zorgden samen voor een stijging van maar liefst achttien percent. 

Deze stijging kan je opmerkelijk heten aangezien Plopsa het jaar was gestart met heel wat investeringen. De Dino Splash in Plopsa Coo en de grondige make-over van het Samson & Gert Kermisplein in Plopsaland werden dus duidelijk gesmaakt bij het publiek. Daarnaast worden er in Plopsaland nieuwe shows en evenementen gelanceerd met onder andere Prinsessia en de Samson en Gert Zomershow. De combinatie show en attracties zorgden duidelijk voor een grotere aantrekkingskracht dan de voorbije jaren. 

Ook in 2016 blijft Plopsa investeren. Dit jaar opent Plopsa het nieuwe kasteel van Prinsessia in de Panne en start het met de bouw van een nieuwe houten coaster rond het Zwitserse weesmeisje Heidi.

Pretparken bezoeken?

Spreken de Plopsa-parken jou ook zo aan? Klik dan op deze link en bezoek één van de fantastische Plopsa-parken. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on sep 07, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -1,5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen