Plopsa werft vluchtelingen aan

Plopsa werft vluchtelingen aan

Plopsa werft vluchtelingen aan

Plopsaland De Panne heeft plannen om vanaf het volgende pretparkseizoen vluchtelingen een kans te geven in het pretpark. Volgens de CEO van de pretparkengroep, Steve van den Kerkhof, is het door de groei die Plopsa de laatste jaren heeft doorgemaakt steeds moeilijker geworden om geschikt personeel te zoeken.

“Genoeg personeel vinden wordt de komende jaren een grotere uitdaging dan bezoekers lokken”, aldus de gedelegeerd bestuurder. Om dit te bewerkstellingen overweegt Plopsa om de vluchtelingen die zich in de nabijgelegen gemeentes bevinden in te schakelen.

“We willen tegemoetkomen aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Er zitten zeker heel wat goede werkkrachten tussen die we willen inschakelen, zelfs met een spoed- en taalcursus als het moet. Enkel op die manier kunnen ze geïntegreerd geraken.” aldus Van den Kerkhof.

Door een gebrekkelijk maatschappelijk kader wordt het moeilijk om deze werkkrachten in te schakelen, maar doordat de regio met een arbeidskrapte kampt zijn ze zeker bruikbaar. Op dit moment zijn er vijftien openstaande vacatures voor onder meer het middenkaderpersoneel.

Plopsa pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Bekijk dan zeker deze pagina en bezoek één van de leuke Plopsa-parken. De Dino Splash in Plopsa Coo, de hevige rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of het stormbad in Plopsaqua zijn enkele supertoffe attracties in onze verschillende pretparken die je zeker niet wil missen. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on dec 28, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen