sint weekend plopsaland

Plopsa wil 10 pretparken

Plopsaland wil binnen de tien jaar uitbreiden van zes pretparken tot minstens tien pretparken. Dit vertelde Directeur Van den Kerkhof. De Belgische pretparkketen staat dus helemaal niet stil en wil blijven evolueren.

Naast de bestaande pretparken Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Hasselt Indoor, Plopsa Indoor Coevoorden, Plopsa Holiday Park en Plopsaqua wil het dus enkele nieuwe pretparken bouwen. Daarnaast zijn er plannen om in het Duitse Holiday Park Plopsaqua, zoals we het kennen in België, neer te zetten. Dit is niet het enige, Plopsa is ook bezig met de bouw van een hotel dat zal bestaan uit 120 kamers in Plopsaland de Panne.

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Klik dan op deze link en bezoek één van de fantastische Plopsa-parken. Bezoek de Dino Splash in Plopsa Coo, beleef een intense rit in de rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of dobber in het stormbad in Plopsaqua tot de storm losbarst. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

Posted In:

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on okt 20, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen